Mergi direct la conținut »
De ce avem nevoie de o Zi Națională a Conștientizării Dezastrelor Naturale? (Publicitate)
Ştiri Libertatea > Ştiri > De ce avem nevoie de o Zi Națională a Conștientizării Dezastrelor Naturale? (Publicitate)

De ce avem nevoie de o Zi Națională a Conștientizării Dezastrelor Naturale? (Publicitate)

Pe 4 martie, 1977, în România a avut luc un cutremur de 7,4 grade pe scara Richter care a lăsat în urmă un dezastru de proporții. 42 de ani mai târziu ne întrebăm: suntem pregătiți să facem fața unui nou dezastru natural? Cât de conștienți suntem de riscurile pe care le reprezintă în condițiile în care doar 19% din populația României are o asigurare obligatorie a locuinței? Câți dintre noi știm cum să reacționăm în astfel de situații?

Pentru a răspunde la aceste întrebări, PAID România își propune să declare 4 martie ca Zi Națională a Conștientizării Dezastrelor Naturale și să îi educe pe români în legătură cu necesitatea asigurării obligatorii a locuințelor.

Campania PAID România, care demarează pe 4 martie, se va derula în mai multe etape pe parcursul anului. Principalul său scop este acela de a crește gradul de acoperire prin asigurare a fondului locativ din România.

În funcție de tipul locuinței, asigurarea obligatorie de locuinţă (poliţa PAD) costă 10 sau 20 de euro pe an şi acoperă trei riscuri – cutremure, inundaţii din cauze naturale şi alunecări de teren.

Poliţa PAD poate fi cumpărată de la oricare dintre cei 18 asigurători autorizaţi să emită PAD.

Pentru mai multe informații, vizitați www.paid.ro/4martie

Close
Închide
  Close