MENIU CAUTĂ

Decât despărțiți, mai bine morți! Un bărbat din Vaslui și-a ucis soția și și-a înjunghiat fiica

Distribuie

Apropiaţii susţin că soţii Cerasela şi Constantin Fântânariu ar fi pus capăt căsniciei lor după ce femeia ar fi avut o altă relaţie.
Cu toate acestea, Constantin nu îşi dorea ca familia sa să se destrame, aşa că s-a întors într‑un suflet din Italia, unde lucra, pentru a încerca să o facă pe femeie să se răzgândească.
Miercuri seară, cei doi au mers împreună la părinţii Ceraselei, în Draxeni, Vaslui, unde bătrânii au încercat să medieze situaţia.
Chiar dacă în faţa lor aceştia ar fi acceptat să mai dea o şansă căsniciei lor, pe drum s-ar fi luat din nou la ceartă, iar soţia i-a spus lui Constantin nu doar că divorţează, dar i-a cerut şi 4.000 de euro.

Ameninţa că se sinucide

Acela a fost momentul în care Fântânariu a văzut negru în faţa ochilor şi şi-a înjunghiat soţia de mai multe ori cu o baionetă. De pe banchetă, fiica lor de 16 ani a început să urle îngrozită şi a încercat să-şi salveze mama, aşa că a fost şi ea înjunghiată.
Constantin a aruncat apoi cadavrul soţiei într-un şanţ, iar pe fiica sa a închis-o în portbagaj şi a fugit. Salvarea a fost o prietenă a adolescentei, care a sunat întâmplător.
Victima i-a cerut acesteia să alerteze autorităţile şi, imediat, la faţa locului a sosit un echipaj care a transportat- o la spital. Oamenii legii încearcă să dea de urma agresorului, care a ameninţat că se sinucide.

Comentarii