Mergi direct la conținut »
Declarația Oanei Zăvoranu despre Răzvan Ciobanu. "Am fost căutată de el de multe ori în momente de disperare"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Declarația Oanei Zăvoranu despre Răzvan Ciobanu. "Am fost căutată de el de multe ori în momente de disperare"

Declarația Oanei Zăvoranu despre Răzvan Ciobanu. „Am fost căutată de el de multe ori în momente de disperare”

Oana Zăvoranu a vorbit despre regretatul creator de modă Răzvan Ciobanu. Aceasta a afirmat că designerul a căutat-o de mai multe ori pentru a-i cere ajutorul.

De Dana Aramă,

 

„Răzvan era un om controversat, eu îl cunoșteam…Mie îmi pare rău că sunt astăzi în postura părerologului, Răzvan era un om cu probleme emoționale. Eu ultima oară când am fost sunată de el, mesajul era: „Ajută-mă, am nevoie de un priete”. Este cunoscută drama prin care a trecut acesta cu fostul iubit, însă cu siguranță sunt mulți care vor apărea…

Cert este un lucru, Răzvan era un om contrversat, se știa că avea probleme cu drogurile, nu este exclusă nici o altercație cu clanuri. Eu am fost căutată de el de multe ori în momente de disperare. Nu am fost prieteni.

M-a sunat imediat după bătaia celebră cu fostul iubit, m-a rugat să vin la el. Nu eram atât de apropiați, adică cred că l-am văzut pe Răzvan de 5-6 ori în viața mea, eram mai mult cunoștințe, dar era clar o rugăminte de-ale lui de a veni, că era distrus.

Nu m-am dus pentru că…i-am zis că nu vin, Doamne ferește vine ăla (fostul iubit, n.r.) și se iscă un scandal”, a spus Oana Zăvoranu la emisiunea Star Magazin, de la Antena Stars.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Designerul Răzvan Ciobanu a murit, duminică noaptea, într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea a avut loc joi, 2 mai 2019. 


Citește și:

Un pictor român a cumpărat clădirea fostei școli din satul franțuzesc Pougne-Hérisson și a transformat-o într-o casă deschisă tuturor artiștilor

Close
Închide
  Close