De Adrian Ilie,

”Se pare că se pomenește numele meu la numirea unei persoane, atât știu. Probabil au fost interceptări, mă gândesc. Eu nu am nicio legătură cu numirea persoanei respective”, a declarat Florin Tripa.

Acesta a spus că nu a mai vorbit de trei ani cu persoana invocată de procurori și nici măcar nu are numărul de telefon al acesteia.

Tripa a spus că dosarul său nu are nicio legătură cu o posibilă șpagă în vămi, dosar în care ar fi fost audiați ceilalți parlamentari PSD, deputatul Dorel Căprar și senatorul Narcis Chisăliță.

Am încredere în justiție, nu am legătură cu șpaga din vămi, la mine e alt dosar și eu cred că îmi voi dovedi nevinovăția.

Florin Tripa, deputat PSD:

Tripa susține că încă nu știe ce calitate are în dosarul în care a fost audiat. ”Nu am înțeles dacă sunt suspect sau martor. E ciudat cu traficul de influență. Probabil o să pot face precizări săptămâna viitoare când o să văd dosarul”, a mai spus deputatul.

DNA a efectuat percheziții luni dimineața la sediul PSD Arad, iar deputatul Florin Tripa a fost dus la audieri. Parlamentarul susținea că se afla pe drum spre aeroport, iar anchetatorii i-au speriat copilul.

Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a fost și el dus la sediul DNA. Procurorii anticorupție suspectează legături între lideri PSD și fapte de corupție la Direcția de Drumuri Timișoara, într-un dosar care vizează trei parlamentari social-democrați.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează