MENIU CAUTĂ
10 Mai. 2014 16:19

Destinaţii cu distracţii

Distribuie

Trasee în parcul de aventură din Braşov
Pentru toţi cei care vor la munte, Braşovul este o destinaţie ideală pentru două zile. Ai telecabine şi trasee turistice, un centru istoric pitoresc şi peisaje revigorante. Cel mai mare parc de aventură din Europa de Est se află aici şi îţi oferă 100% adrenalină şi distracţie pentru copii.
Există trasee mai uşoare sau mai dificile, iar familiile beneficiază de tarif special la accesul în parc. Nu rataţi nici urcarea pe Tâmpa cu telecabina sau o oprire pentru echitaţie în Poiana Braşov! Parc de aventură mai găsim şi în comuna Butimanu (Dâmboviţa), în Bacău sau la Comana.
«Întâlnire» cu dacii la Pasul Vâlcan
Dacă ai maşină la dispoziţie şi nu te deranjează un drum de câteva ore, mergi într-una din excursiile sau taberele tematice din staţiunea Pasul Vâlcan. Acolo vei descoperi locurile de legendă ale dacilor, vei putea trage cu arcul, vei putea proba armuri şi vei avea şansa să intri în atmosfera din vechime, căci sunt reconstituite echipamentul şi scenele de luptă ale înaintaşilor.
Pe lângă acestea, te vei bucura de jocuri sportive, dans, carnaval şi două nopţi de cazare într- o zonă unică a României. Copiii vor fi în al nouălea cer.
Escaladă şi speologie pe Valea Arieşului
Pe Valea Arieşului găseşti unele dintre cele mai spectaculoase monumente naturale: Cheile Turzii, cascada de la Şipote, gheţarul de la Scărişoara sau salina de la Turda, declarată unul din parcurile unice ale Europei.
Poţi face drumeţii montane în Trascău şi poţi merge să vezi peştera Huda lui Papară sau Cascada Vânătorile Ponorului. Apoi, ai activităţi sportive atât pentru copii, cât şi pentru părinţi: escaladă şi rapel pe panou, bicicletă, orientare cu busola, jocuri indoor şi outdoor, atelier de pictură şi chiar un carnaval.

Citește mai multe despre Destinații de vacanță pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii