MENIU CAUTĂ
05 Aug. 2018 19:39

Detalii șocante despre cum a fost ucis strănepotul lui George Coșbuc. După omor, criminalul a mers la frizer

Distribuie

Apar detalii șocante despre cum a fost ucis strănepotul lui George Coșbuc, un bărbat în vârstă de 61 de ani, care era paznic la fabrica austriacă de prelucrare a lemnului Doce Huber, situată la ieşirea din localitatea Coșbuc, județul Bistrița-Năsăud. Acesta fusese dat dispărut de la locul de muncă, din data de 1 august 2018.

În atribuţiile victimei, intrând şi verificarea centralei termice, care alimenta uscătoarele unităţii de prelucrare a lemnului, relatează Observator TV. Centrala se alimenta automat, însă din când în când trebuia verificată, pentru ca nu cumva vreun buştean să se blocheze în cuvă.

Imaginile de pe camerele de supraveghere ale fabricii îl surprind pe bărbat, intrând de mai multe ori în camera centralei termice, alături de un coleg, un tânăr de 17 ani, care, de câteva luni, era în probe acolo.

La un moment dat, în jurul orei 22:30, din camera respectivă mai este surprins ieşind, în fugă, doar tânărul de 17 ani, iar bărbatul de 61 de ani… de negăsit.

Anchetatorii bănuiesc că, în urma unei altercații, adolescentul de 17 ani, l-ar fi împins pe bătrân în cuva centralei termice, de unde, mai apoi ar fi fost împins în interior de mecanism, unde ar fi ars de viu.

Centrala termică a continuat să funcționeze, iar cel care a supravegheat-o a fost tocmai adolescentul bănuit de crimă. Aceasta s-a oprit, la ore bune de la eveniment, când aceasta a dat eroare, întrucât sistemul a detectat un corp străin în interior, precizează bistriteanul.ro.

Și anchetatorii cred că bărbatul nu a căzut accidental în cuva care alimenta centrala termică, ci a fost împins acolo, chiar de către adolescentul de 17 ani, care se afla în noaptea respectivă acolo.

Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, adolescentul de 17 ani a mers a doua zi la frizerie, în oraşul Năsăud, mai ales că se pregătea să își sărbătorească majoratul peste o săptămână. Acesta a terminat școala profesională din Telciu, chiar vara aceasta, iar după ce împlinea 18 ani trebuia să susțină examenul pentru permisul auto.

Poliţiştii l-au ridicat chiar din incinta frizeriei și l-au dus la audieri. În prima fază, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior un judecător a fost convins de probele pe care anchetatorii l-au adunat să admită arestul preventiv pentru 30 de zile. Adolescentul şi-a recunoscut inițial vina, dar apoi s-a răzgândit, precizează sursa citată.


Citește și: Patronul căruia i-au fost omorâți 48.000 de porci acuză: 'Prima oară, autoritățile m-au anunțat de riscul pestei porcine într-o duminică, la jumătatea lui iunie 2018!'. Guvernul găsise primul focar în iulie 2017!


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii