MENIU CAUTĂ
15 Aug. 2018 12:12

VIDEO/ Deținutul evadat din Penitenciarul Pelendava a fost prins după șase zile. S-a ascuns în pădure, dar a fost găsit lângă gara din Craiova

Distribuie

Deținutul bucureștean care a evadat din Penitenciarul Pelendava, de lângă Craiova, a fost prins după șase zile de către polițiștii din județul Dolj. El s-a ascuns, în această perioadă, prin pădurile din zona închisorii, însă oamenii legii l-au prins în apropierea Gării Craiova.

„În urmă cu puţin timp, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au localizat, identificat şi prins, în zona intersecţiei dintre Bulevardul Carol I şi Bulevardul Dacia, din Craiova, bărbatul de 26 de ani, din Bucureşti, care a evadat din Penitenciarul Craiova – Pelendava, la data de 9 august”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Polițiștii doljeni l-au escortat pe bărbat la Penitenciarul Craiova.

Deținutul de 26 de ani a evadat în după-amiaza zilei de 9 august, din Penitenciarul Pelendava Craiova, în timp ce se afla la muncă în curte. Pentru prinderea fugarului, au fost instituite filtre.

Citește și:

Piața ridică 5 întrebări. Același loc, același scop, două proteste încheiate total diferit

Comentarii