De Răzvan Luțac, Viorel Tudorache, Mihai Toma,

Două localuri din Timișoara au fost închise după ce autoritățile au aflat că firma care a făcut deratizarea la blocul unde au murit trei oameni a avut drept client două cluburi din oraș. Conform presei timișene, cele două sunt Club 21, situat chiar în centrul Timișoarei, și Papa Sam.

Direcția de Sănătate Publică Timișoara a declarat pentru Libertatea: ”Administratorul blocului și al firmei de deratizare sunt audiati de către poliție și procurori. Noi am luat măsuri după ce am aflat cine a făcut deratizarea la adresa de unde provin cei trei oameni morți. Am închis două localuri unde a lucrat aceeași firmă”.

Citește ultimele informații despre cazul deceselor din Timișoara după deratizare

”Noi suntem deschiși, avem clienți chiar acum”

Totuși, contactați de Libertatea, reprezentanții Papa Sam au negat că localul a fost închis: ”Legat de firma de deratizare, nu pot să vă zic nimic. Cert e că toată lumea spune că suntem închiși, însă noi avem clienți chiar acum, în timp ce vorbim”.

”Noi eram deja închiși, tocmai urma să redeschidem! Am făcut curățenie cu un prieten vechi”

Cei de la Club 30 afirmă că ”noi eram închiși deja, încă de anul trecut. Acum urma să redeschidem, chiar în weekend. Nu avem nici o legătură cu firma de deratizare. Eu am făcut curățenie cu firma unui prieten cu care sunt amic de 10 ani. Mă sună lumea ca la gară, dar, vă zic sincer, nu știm nimic”.

Citeşte şi:

Bilanțul victimelor dezinsecției de la Timișoara: 45 de locatari, dintre care 32 copii, sunt internați. Zeci de oameni au fost evacuați

Ce spun locatarii blocului din Timișoara, unde au murit doi copii și mama unuia dintre ei: „Am avut amețeli, dar nu știam de la ce. Nu ne-a anunțat nimeni că a fost deratizare”

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative
HOROSCOP

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative