De Livia Lixandru,

După ce totul a fost filmat, iar imaginile au ajuns în spațiul public, a apărut și reacția  directorului școlii, Ion Ionici, care susține că totul a fost o glumă și recunoaște că a exagerat.

El a povestit că în urmă cu o zi, în școală,  a avut loc un exercițiu desfășurat împreună cu pompierii și s-a gândit să le dea o ‘lecție fumătorilor.

„A fost o glumă din partea dlui director. A fost trimis la Calderon inspectorul de zona să stabilească cu precizie ce s-a întâmplat. A avut loc ieri un exercițiu cu pompierii la școală și, la final, directorul a luat un extinctor și a pulverizat în sus, nu spre elevi, ca să-i facă să înțeleagă că nu e în regulă să fumeze în incinta școlii, chiar dacă e în curte.

N-a fost nicio intenție de a face rău cuiva, elevii s-au distrat, au dat un pas în spate, dar au râs, nimeni nu a pățit nimic, dar se va face o cercetare disciplinara întrucât nu sunt în regula astfel de glume”,  a declarat pentru opiniatimișoarei.ro Aura Danielescu, inspector general al ISJ Timiș.

Citeşte şi:

„Polițistul și primarul zic că suntem jegoși. Dar suntem amărâți, nu jegoși”. Cazul elevei coborâte din autobuz: discriminare sau corectitudine politică?

Documente | Conducerea școlii dintr-un sat din Galați e acuzată că face bani pe spatele copiilor săraci. Refuzi să dai bani pe meditații, ești amenințat cu repetenția!

Pedofili străini în România. Cuplul de germani care droga băieți minori, racolați din zona Gării de Nord, înainte de a-i abuza sexual. Au fost „animatori pentru copii” în hoteluri din mai multe ţări!

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o
GSP.RO

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate