Mergi direct la conținut »
VIDEO | Discursul lui Vladmir Putin, după ce a câștigat un nou mandat de președinte al Rusiei Galerie foto
5imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

VIDEO | Discursul lui Vladmir Putin, după ce a câștigat un nou mandat de președinte al Rusiei

Discursul lui Vladmir Putin, după ce a câștigat un nou mandat de președinte al Rusiei. Vladimir Putin și-a asigurat victoria în alegerile prezidențiale de duminică din Rusia, cu peste 76% dintre voturi, și, după ce a câștigat cel de-al patrulea mandat ca președinte, el a ținut un discurs în care a mulțumit celor care l-au votat.

De Petre Dobrescu,

”Dragi prieteni, mulțumesc că, în această noapte friguroasă din Moscova, v-ați adunat aici, în inima capitalei. Mulțumesc pentru sprijinul vostru!

Vreau să mă adresez acelora care s-au adunat în Moscova și celor care m-au susținut pe tot teritoriul țării noastre uriașe. Mulțumesc pentru sprijin! Fiecare om care a votat astăzi este un membru al echipei noastre naționale. Eu sunt un membru al echipei voastre! Văd asta ca pe o recunoaștere a muncii făcute în anii trecuți, în condiții foarte complexe.

Văd în aceast victorie încrederea și speranța oamenilor noștri pentru a munci intens, responsabil și cu un mai mare efect.

Mulțumesc pentru că suntem o echipă de milioane de oameni! Succesul ne așteaptă! Da!

Dragii mei, este foarte important să menținem această unitate! Este foarte imporntat ca toți cei care au votat pentru alți candidați să ni se alăture! Avem nevoie de această unitate pentru a merge înainte. Iar pentru a merge înainte, avem nevoie să răspundem fiecărui cetățean al acestei țări”, a declarat Vladimir Putin.

Întrebat, după discurs, de jurnaliști dacă se mai gândește să mai participe în viitor la alte alegeri, Putin a răspuns: ”Ce întrebați voi este stupid… Ce? O să stau în poziția asta pentru 100 de ani?”, a mai spus președintele Rusiei, scrie The Guardian.

Marcel Ciolacu și-a anunțat colegii că Viorica Dăncilă va fi săltată de către DNA
Recomandări
Marcel Ciolacu și-a anunțat colegii că Viorica Dăncilă va fi săltată de către DNA
 

Putin a fost întrebat și despre otrăvirea agentului dublu Serghei Skripal în Marea Britanie, liderul de la Kremlin răspunzând că Rusia nu deține în prezent arme chimice și ”nu ar avea sens” ca cineva să se gândească că Rusia ar putea să lanseze un asemenea atac în plină campanie electorală. Putin a adăugat că dacă acea substanță folosită în rănirea agentului Skripal ar fi fost, într-adevăr, una militară, atunci ar fi ucis pe oricine pe loc.

Vladimir Putin a fost reales în funcția de președinte al Rusiei pentru încă șase ani. Comisia electorală de la Moscova a anunțat că peste 76% dintre rușii care s-au prezentat la urne l-au ales.


DECLARAȚIA #SalvatiPipera. Libertatea lansează o campanie pentru salvarea cartierului de afaceri al Capitalei

FOTO: EPA

RECOMANDĂRI
Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit religios în mare secret. „Am pus condiții!”. Primele imagini
GSP.RO
Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit religios în mare secret. „Am pus condiții!”. Primele imagini
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
Close
Închide
  Close