MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Doi bărbați din SUA au murit după ce au vrut să sară cu mașina pe un pod basculant / VIDEO

Distribuie

Accident spectaculos, produs în sud-vestul statului american Louisiana. Doi bărbați au murit, după ce șoferul mașinii în care se aflau a încercat să treacă în viteză peste deschiderea unui pod basculant care a fost ridicat pentru a permite trecerea unui vas. 

Polițiștii din Louisiana au fost alertați, după ce o mașină a căzut de pe un podul unei autostrăzi într-un râu.

Din spusele martorilor, șoferul unei mașini s-a oprit pentru că podul basculant era închis deoarece un vas trecea prin zonă. O secțiune de aproape 50 de metri a podului pe pontoane a fost deplasată pentru a permite navigarea ambarcațiunii, relatează CNN.

Pasagerul a ieșit din mașină și a ridicat pentru a trece mai departe cu mașina. Tânărul de 23 de ani, aflat la volan, a accelerat puternic pe rampă, sperând că va putea ateriza de cealaltă parte a podului, însă mașina a plonjat în apă.

Șoferul s-a înecat în mașina scufundată. Pasagerul, un bărbat de 32 de ani, a reușit să iasă din autoturism, însă a murit în apele râului.

Polițiștii au demarat acum o anchetă pentru a afla dacă tinerii se aflau sub influența alcoolului sau a drogurilor.

KTEN.com – Texoma news, weather and sports

sursă foto: Twitter


Citește și:

Forbes: Un român este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Povestea lui Sebastian Dobrincu, tânărul care le calcă pe urme lui Zuckerberg și Elon Musk


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Imagini noi cu Sorina, în timp ce se joacă
Comentarii