MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 16:12

Doi italieni sunt cercetați după ce au ascuns în pădure cadavrul unui român mort la locul de muncă

Distribuie

Doi italieni sunt cercetați după ce au ascuns în pădure cadavrul unui român mort la locul de muncă în provincial Aosta, în luna august a anului trecut.

Eugenia Menichetti, procurorul de caz, a finalizat investigația cu privire la cazul cadavrului lucrătorului român Aurelian Cochior, 42 de ani, care a fost găsit într-o pădure.

Conform anchetei, doi italieni, proprietarul pășunii montane la care omul a lucrat și unul dintre colaboratorii lui, sunt cercetați pentru ascunderea cadavrului în pădure, autopsia neputând să stabilească exact cauzele morții.

Corpul, care se afla într-o stare avansată de descompunere, a fost găsit la două săptămâni după dispariția lui Cochior, în localitatea Fornelle, la 1300 de metri, în aval de pășunea montană, scrie gazetaromaneasca.com.

Un alt caz din Italia, în care un italian i-a pus la cale un accident auto unui muncitor român care făcea reparații la casa lui, a ajuns în atenția magistraților, care i-au dat dreptate românului.


Citește și: VIDEO/Blocul cu cele mai mari restanțe la RADET. Locatarii nu au de doi ani apă și căldură. 'E groaznic de frig'

Loading...
Comentarii