MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 18:14

Un italian a înscenat un accident auto unui muncitor român care îi făcea reparații la casă

Distribuie

Un italian a înscenat un accident auto unui muncitor român care îi făcea reparații la casă. Un italian a pus la cale un accident auto unui muncitor român care făcea reparații la casa lui. Incidentul a avut loc în septembrie 2014, la Capannori, în provincia Lucca, dar abia acum magistrații i-au dat dreptate românului.

Potrivit La Nazione, el a căzut de pe accidentul de pe care lucra, la 4 metri înălțime.

Din fericire a supraviețuit miraculos, dar cu fracturi grave la un picior și un braț. Însă, în loc să cheme ambulanța, proprietarul casei a pus la cale un scenariu drept de un film american. Ajutat de ceilalți muncitori, l-a urcat pe român (care între timp leșinase) într-o furgonetă și l-a dus câțiva kilometri distanță, lăsându-l la marginea drumului. A abandonat și bicicleta sa, ca să facă totul să pară un accident rutier.


CITEȘTE ȘI: Un român a primit 36 de amenzi pentru parcare în Italia. A crezut că poate scăpa dacă își scoate plăcuțele de înmatriculare


Ulterior, el a sunat ambulanța, punându-l pe român să confirme povestea, ceea ce bărbatul a și făcut de teamă să nu rămână fără loc de muncă. Astfel, varianta oficială a fost că românul mergea pe bicicletă când a fost lovit de un șofer care a fugit de la locul accidentului.

Proprietarul casei a recurs la acest gest deoarece românul care lucra pe pe acoperișul casei nu avea echipament de protecție. Victima le-a spus, însă, adevărul polițiștilor, care au declanșat o anchetă.


VIDEO | Momentul în care un baschetbalist român din SUA se chinuie să intre într-o mașină. Sportivul are 2.3 m

De ce îl votează rușii pe Vladimir Putin și sunt pregătiți să-l facă cel mai longeviv președinte după Stalin

Inundații în Teleorman și Argeș. Zeci de gospodării și un drum județean, invadate de apă / FOTO&VIDEO

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii