Mergi direct la conținut »
Doi polițiști britanici și-au făcut selfie în locul în care a fost omorât un român. Gestul lor a provocat revoltă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Doi polițiști britanici și-au făcut selfie în locul în care a fost omorât un român. Gestul lor a provocat revoltă

Doi polițiști britanici și-au făcut selfie în locul în care a fost omorât un român. Gestul lor a provocat revoltă

Doi polițiști britanici și-au făcut selfie în locul în care a fost omorât un român, iar fotografia a fost publicată pe contul de Instagram al poliției la care lucrează. Gestul a provocat revoltă în mediul online, mai ales că alături de fotografie a fost postat mesajul ”Scena crimei de la Stratford Mall azi”, scrie Daily Mail.

Cei doi polițiști de la secția din Forest Gate North s-au fotografiat în fața centrului Stratford și au scris alături de imagine „Scena crimei de la Stratford Mall azi”.

Cu doar 36 de ore mai devreme, românul Beniamin Pieknyi, de 20 de ani, a murit în brațele prietenului său, după ce a fost urmărit și înjunghiat de o bandă în centrul comercial.

Postarea de pe pagina de Instagram a Poliției Forest Gate a provocat critici dure din partea internauților: ”Ați prins deja făptașul? Bineînțeles că nu, sunteți prea ocupați să vă face selfie-uri”, a scris un utilizator, în timp ce altul a adăugat: ”Au fost destul de multe crime în capitală săptămâna aceasta. Știu!!! Hai să ne face selfieuri la locurile crimelor”.

Scotland Yard a îndepărtat imediat imaginea după ce a fost contactat de MailOnline și și-a cerut scuze. „Acceptăm că ofițerii au arătat o lipsă de judecată și sensibilitate în a posta un selfie de la scena unei crime grave și ne cerem scuze pentru orice ofensă cauzată”, a declarat un purtător de cuvânt care a adăugat că ofițerii de poliție trebuie să folosească social media pentru a ține publicul la curent cu privire la munca lor în comunitate, arestprile făcute și prinderea infractorilor.

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e
Recomandări

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e

Beniamin Pieknyi, un român de 20 de ani din Uricani, care a sosit în Marea Britanie în urmă cu două luni, a murit în brațele celui mai bun prieten, după ce a fost urmărit și înjunghiat de mai multe persoane într-un centru comercial aglomerat din Londra.

Din primele informații, se pare că tânărul a sărit în luptă pentru a-și salva prietenul în timpul unei altercații în Centrul comercial Stratford din estul Londrei.


Citește și: VIDEO/Antonio Banderas intră în pielea geniului Pablo Picasso. Lansarea serialului are loc în orașul natal al celor doi


Foto: standard.co.uk

Close
Închide
  Close