De Radu Nistor,

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Teleorman a emis, în noiembrie 2011, o decizie de impunere în valoare de 31,2 milioane de lei (aproximativ 7,5 milioane de euro) pe numele unei firme patronate de Bombonica Dragnea. Din această sumă, impozitul pe profit reprezintă 17,6 milioane de lei, iar alte accesorii aferente impozitului, 13,6 milioane de lei. Bombonica a contestat iniţial deciziile la instanţele din Teleorman, iar judecătorii locali au oprit executarea silită. Ulterior, procesul a ajuns la Bucureşti, iar magistraţii Curţii de Apel nu i-au mai dat câştig de cauză soţiei vicepremierului. Nici această decizie a judecătorilor din Capitală nu este însă definitivă, aşa că procesul se va muta la Curtea Supremă.
Are mai multe clădiri şi terenuri
În cazul în care va pierde şi de această dată, rămâne de văzut de unde vor scoate liderul social-democraţilor şi nevasta lui aceşti bani, pentru că, potrivit declaraţiei de avere pe care politicianul a depus-o după alegerile din 9 decembrie 2012, nu ar deţine o astfel de sumă. Dragnea are însă mai multe case şi terenuri în Alexandria, Buşteni şi Turnu Măgurele. În conturile acestuia sunt mai puţin de 200.000 de lei.

Aceasta e declaraţia de avere înregistrată de Liviu Dragnea la Camera Deputaţilor pe 17 decembrie 2012

Nu are atâţia bani

Conform declaraţiei de avere postată pe site-ul Camerei Deputaţilor, secretarul general al PSD Liviu Dragnea are două conturi la BRD, în valoare de 12.309 $ şi respectiv 98.248 de lei, şi unul la BCR, de 6.925 de lei.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens