13 Ian. 2018 14:03

Dramă pentru o familie de români din Italia. Fetița lor a murit după ce a fost alăptată

Distribuie

Dramă pentru o familie de români din Italia. Fetița lor, Melissa Maria, a murit după ce a fost alăptată, iar cei doi părinți nu își pot reveni din șoc. 

Tragedia a avut loc în Italia, la Ponte San Nicolo, Padova. Mihai Andrei Popa, tatăl fetiței, a povestit, sfâșiat de durere, că s-a trezit în dimineața zilei de 8 ianuarie pentru a pleca la serviciu, s-a dus la fiica lui să o sărute de plecare și atunci a descoperit că micuța era moartă.

Trupul ei era rece. Imediat, am trezit-o pe soţia mea şi i-am spus să sune la numărul de urgenţă 118. Între timp, am încercat din răsputeri să o readuc la viaţă. Când au sosit medicii, mi-au spus că nu mai e nimic de făcut.

Pentru noi este o experienţă teribilă. De ce ni s-a întâmplat tocmai nouă? Melissa era perfect sănătoasă, nu se simţea rău, nu înţeleg cum s-a întâmplat. Soţia mea este disperată. Stă toată ziua lângă pătuţul fetiţei”, a declarat românul pentru ilgazzettino.it.

Decesul micuței a fost cauzat de sindromul de moarte subită a sugarului (SMSS). Nimeni nu este vinovat de moartea copilului prin SMSS, aceasta neputând fi nici prevăzută și nici prevenită.

Micuța Maria Melissa avea doar o lună și jumătate.


N-am progresat, ba dimpotrivă! Închiderea drumurilor pe viscol era interzisă în România acum 150 de ani

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Bălan a descoperit secretul unei căsnicii fericite
Loading...
Comentarii