Mergi direct la conținut »
Drumurile judeţene din Iași sunt deschise, însă se circulă cu dificultate din cauza viscolului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Drumurile judeţene din Iași sunt deschise, însă se circulă cu dificultate din cauza viscolului

În județul Iași, toate drumurile județene au fost deschise, însă se circulă în continuare cu dificultate din cauza viscolului. Utilajele firmelor de deszăpezire sunt pe teren şi acţionează continuu pentru degajarea drumurilor.

„O atenţie specială se acordă zonelor care, în fiecare an, au ridicat probleme, aici repartizându-se utilaje suplimentare. Având în vedere informarea meteo în curs şi avertizarea de cod galben de ninsoare valabil până în jurul orei 12.00, cei care vor să plece la drum se pot informa despre starea carosabilului sunând la numerele de telefon 0786.012.772 sau 0232.255.960, ale Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor”, precizează Consiliul Judeţean Iaşi în comunicatul citat, potrivit Agerpres.

Două trenuri de călători au rămas blocate pe câmp, vineri dimineața, 11 ianuarie. Ambele au rămas blocate pe raza județului Gorj, ambele din pricina unor probleme la locomotivă.

Ca urmare a unei defecțiuni la locomotivă, trenul 2092 Târgu Jiu – Craiova a avut o întârziere de 110 min, în linie curentă. În acest timp a afectat un alt tren Regio, 2091 Craiova – Petroşani, care a avut o întârziere de 120 de minute.

Citește și

GALERIE FOTO | Cum s-au îmbrăcat femeile din politică la ceremonia preluării Președinției Consiliului UE. Doamnele au mizat pe negru!

Close
Închide
  Close