MENIU CAUTĂ
28 Mai. 2018 13:07 , de Elvira Gheorghiță

Elevii din Școala 124, distrusă de incendiu, vor fi mutați la Grădinița 35, la Școala 125 și la Școala 143

Distribuie

Elevii din Școala 124,  care a ars în incendiul din noaptea de duminică spre luni,  vor învăța de marți în alte unități. Astfel, copiii din clasa pregătitoare vor învăța în Grădinița 35, elevii din clasele I-IV vor merge la Școala 125, iar cei din clasele V-VIII vor învăța la Școala 143, a declarat, pentru Libertatea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Marian Banu.

Școala 124 a fost construită în anii 1950, iar unitatea era acum în curs de autorizare ISU, a mai spus Banu.

În școala mistuită de flăcări în proporție de două treimi, învățau 750 de elevi. În școală sunt trei clase de a VIII-a, dar examenele de la Evaluarea Națională nu vor fi afectate.

Marian Banu a mai spus că incendiul nu a distrus documentele școlare. 'Nu au fost distruse documentele școlare, nu au fost arse cataloagele și nici acte importante pentru elevi și școală', a mai spus purtătorul de cuvânt al ISMB, profesor Marian Banu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, în incendiul de la Școala 124  nu a fost rănită nicio persoană, dar pagubele sunt însemnate. Elevii nu sunt luni la școală pentru că a doua zi de Rusalii este zi liberă.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 03.00 și, timp de câteva ore, pompierii s-au luptat cu flăcările. Acoperișul clădirii a fost distrus parțial în urma incendiului, iar aproximativ 500 de metri pătrați au ars.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii