De Petre Dobrescu,

Steven n-a dat atenție, în primă fază, micii umflături de la indexul mâinii stângi. Făcea des panarițiu, din cauză că-și roade unghiile. Însă apoi, degetul s-a umflat și mai mult și s-a înverzit.

Tratat în primă fază cu sulfat de magneziu, la sfatul unei farmaciste, degetul a continuat să se umfle.

Patru zile mai târziu, Karen Peat, logodnica lui Steven, a observat o iritație ce pleca dinspre degetul infectat în sus pe brațul stâng al lui Steven. A fost momentul în care a pus piciorul în prag și l-a convins să meargă la spital.

Medicii de la University Hospital Monklands din orașul Airdrie, North Lanarkshire, l-au diagnosticat pe bărbatul de 48 de ani cu infecție severă. Aceasta se răspândea repede în tot organismul, așa că i-au injectat o doză mare de antibiotic și l-au redirecționat către Glasgow Royal Infirmary, unde chirurgii l-au băgat imediat în sala de operație, pentru a-i salva viața.

“Ne-au spus că dacă mai așteptam câteva ore, putea să moară. M-am speriat îngrozitor”, a povestit Karen pentru mirror.co.uk.

Steven a stat patru zile în spital, sub observație, după intervenția chirurgicală. Medicii i-au salvat degetul, dar e posibil ca unghia respectivă să nu-i mai crească niciodată la loc.

Recunoaște că s-a speriat, dar nu îndeajuns încât să nu mai simtă nevoia să-și roadă unghiile!

E greu, zeci de ani mi-am ros unghiile. Tentația e acolo. Deocamdată, am reușit să mă abțin, îmi spun întruna că nu merită riscul.

Steven MacDonalds:

Foto: Profimedia

Citeşte şi:

Clanurile iau sclavi! Povestea lui „Rambo”, băieţelul de 12 ani care a fost vândut de părinți la cămătari în contul datoriilor

Managerul Spitalului din Craiova a luat infecție nosocomială chiar în spitalul pe care îl conduce

Ambasadorul României la Bruxelles, Andreea Păstârnac, acuzat de fostul consul român de la Tel Aviv că a protejat un sistem de corupție cu chitanțe false!

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni