Mergi direct la conținut »
Eugen Tomac, la Congresul PMP: ”Să nu vă pară rău de cei care au trădat PMP, și Isus Hristos a fost trădat”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Eugen Tomac, la Congresul PMP: ”Să nu vă pară rău de cei care au trădat PMP, și Isus Hristos a fost trădat”

Eugen Tomac, la Congresul PMP: ”Să nu vă pară rău de cei care au trădat PMP, și Isus Hristos a fost trădat”

Eugen Tomac, la Congresul PMP: ”Să nu vă pară rău de cei care au trădat PMP, și Isus Hristos a fost trădat”, a spus președintele executiv al partidului, în prezentarea moțiunii cu care candidează pentru funcția de președinte al PMP, el fiind candidat unic la șefia partidului.

De Valentina Postelnicu,

”Să nu vă pară rău de cei care au trădat PMP, și Isus Hristos a fost trădat. Noi trebuie să avem forța, determinarea, curajul de a merge mai departe, Nimeni nu a crezut că PMP va deveni o formă puternică, Doar noi am crezut și vom duce mai departe acest steag al dreptății. Doar noi vom reuși, împreună cu președintele Traian Băsescu, să rescriem acea pagină de aur a istoriei, de care România are nevoie. Aveți încredere în PMP”, a spus Tomac.

El a mai spus: ”Nu ne dăm bătuți nici în fața PSD, nici în fața PNL, avem grumul nostru și îl ducem mai departe cu mândrie și demnitate”.

„Nu trebuie să ne fie frică de PSD că ne fură trădătorii. De trădători am avut parte şi în alte situaţii, noi vom lupta mai departe, îi vom trimite pe toţi cei care vor să ne trădeze acolo unde le este locul, la coşul de gunoi al istoriei. Şi vom lupta pentru ca acest ideal pe care preşedintele Traian Băsescu, fiind în funcţie, l-a trasat pentru români încă din 2013 şi să nu uităm, când nimeni nu se aştepta că este posibil ca românii din nou să-şi dorească să fie uniţi în jurul unui ideal preşedintele Băsescu, în 2005, de la Palatul Cotroceni, a condamnat pactul Ribbentrop-Molotov şi consecinţele lui. Noi vom lupta pentru eliminarea acestor consecinţe pentru că noi credem în viitorul nostru, credem într-un viitor liber pentru toţi românii şi vrem o frontieră exact aşa cum ne-au trasat-o înaintaşii noştri, de la frontiera de pe Nistru până aproape de Tisa”, a spus Tomac.

Deputatul Eugen Tomac a anunţat miercuri că şi-a depus oficial candidatura la preşedinţia formaţiunii şi că va cere votul de încredere al colegilor la congresul extraordinar al partidului din 16 iunie cu moţiunea „Partidul Mişcarea Populară – Reîntregim România!”.

 

Close
Închide
  Close