De Alina Serea,

Facebook nu a putut fi accesată miercuri seară în România, pentru aproximativ 20 de minute. Pe lângă utilizatorii români, de această situaţie au fost afectaţi şi cei din Statele Unite ale Americii, dar şi cei din ţări precum Marea Britanie, Germania, Thailanda, Portugalia. Pierderile cauzate de această defecţiune fiind estimate la aproximativ o jumătate de milion de dolari de presa internaţională de specialitate.
Facebook a mai avut probleme similare în mai, iunie şi august. Reprezentanţii Facebook şi-au cerut scuze pentru neplăcerile cauzate utilizatorilor săi.

„Ne-am confruntat cu o eroare în timp ce realizam o schimbare în configuraţia infrastructurii reţelei, fapt care a făcut ca, pentru scurt timp, să fie dificil de accesat Facebook-ul. Imediat am descoperit problema şi am rezolvat-o şi toată lumea ar trebui să fie acum în măsură să poată să se conecteze. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create şi vom investiga în detaliu această chestiune pentru a putea învăţa din ce ni s-a întâmplat şi pentru a ne asigura că Facebook este disponibil atunci când oamenii au nevoie să se conecteze”, au mai spus reprezentanţii Facebook.
Cum era de aşteptat, defecţiunea cu care s-a confruntat site-ul Facebook a determinat publicarea unor comentarii ironice ale utilizatorilor pe alte reţele sociale, între care platforma Twitter.
 
 

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente