De Andreea Radu,

„Era o voce de bărbat în vârstă. I-am spus să vorbească mai tare și a spus că nu poate, că îl doare în gât, pentru că a băut apă rece, dar era vocea unui bărbat în vârstă”, a spus tatăl Alexandrei Măceșanu.

Mama Alexandrei a fost sunată de un bărbat în momentul în care femeia era alături de un polițist care venise la locuința ei să afle mai multe informații despre dispariția fetei.

Bărbatul i s-a adresat cu apelativul „mama soacră” și i-a spus că fata este bine și urmează să plece în Anglia „să facă bani”, potrivit raportului Ministerului de Interne. Acesta nu ar fi fost singurul apel primit de familia Alexandrei.

Alexandra Măceșanu a fost dată dispărută miercuri, 24 iulie. Joi, adolescenta a sunat de trei ori la 112, spunând că a fost răpită, sechestrată și violată de un bărbat care a luat-o „la ocazie” cu mașina.

Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani din Caracal, a fost arestat după ce a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, o tânără dată dispărută din luna aprilie.

Foto: Vlad Chirea / Libertatea

Citeşte şi:

Tatăl Alexandrei Măceșanu, apel sfâșietor: „Nu mă interesează cine a luat-o, dacă o aduce”

Mesaj din partea tatălui Alexandrei pentru monstrul care i-a răpit fată: „Să ardă în iad dacă a făcut așa ceva”

Alexandru Cumpănașu susține că Gheorghe Dincă face parte dintr-un clan care acționează în Italia. „Are ramificații în mai multe județe din România”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre