MENIU CAUTĂ

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor spune adevărul despre starea tatălui ei înainte să moară. „A văzut că nu mai poate să-și întrețină familia”

Distribuie

Lidia, una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, a oferit amănunte despre starea de sănătate a acestuia înainte de a înceta din viață.

Poetul și politicianul Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață în data de 14 septembrie 2015. Avea 65 de ani și suferea de diabet, însă moartea sa a fost provocată de un infarct, după cum a relatat una dintre fiicele „Tribunului”, Lidia.

Lidia a vorbit, la o emisiune de televiziune de la Antena Stars despre regimul de viață, dar și despre supărările tatălui ei, Corneliu Vadim Tudor, care și-a prevestit moartea.

„Nu era atent la toate lucrurile, pentru că o avea pe mama. Era ascultător în limitele lui. Tata era în evidenţe la diabet din 1993. De atunci era îngrijit de Iulian Mincu. Era îngrijit la cel mai înalt grad. Asistentele, o dată la două săptămâni, veneau şi îi luau sânge. Tot timpul îi făceau analizele şi schimba tratamentul.

În ultima perioadă, de la 3 injecţii pe zi, a ajuns să facă la 5 injecţii de insulină pe zi. A luat foarte multe lovituri în ultima perioadă. A văzut că nu mai poate să-şi întreţină familia. L-a afectat foarte mult interior. Era foarte încăpăţânat. Nu ţinea regim, lui nu-i puteai număra limita de CH mâncaţi, pe zi. Nu mânca dulce deloc, nu mânca produse de patiserie. Avea o mare preferinţă pentru covrigi. Băuturi acidulate nu bea. Nu era un om căruia să-i impui cât şi ce să mănânce. Bea un pahar de vin…

 Tata pleca în străinătate cu pliculeţe cu medicamente pe zile şi ore şi mereu zicea să-l sunăm când trebuie să-şi facă insulina. Se ştie că în anul 2013 a fost internat în spital, în urma unei răceli a avut complicaţii la plămâni şi după patru zile a ieşit pe propria răspundere, pentru că nu-i plăcea să stea acolo”, a declarat Lidia la emisiunea  „Agenţia VIP” .

„A murit cu zile, metaforic vorbind, din cauza situaţiei în care ne aflam şi a supărărilor. Cauza morţii este infarctul şi insulina a avut o anumită influenţă asupra vaselor de sânge, mai ales fiind şi cardiac. Diabetul nu a fost cauza morţii. Insulina subţiază vasele de sânge, dar nu duce la moarte. Tata a fost monitorizat medical până în ultima zi. El ne povestea că primea tot felul de mesaje. El a fost un om politic incomod”,a mai spus fiica lui Corneliu Vadim Tudor.


Citește și: O concurentă de la Exatlon, abandonată de mamă la 4 ani. Ce viață grea a dus Mariana, din echipa Războinicilor


 

Citește mai multe despre boala pe Libertatea.

Comentarii