MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2018 15:40

Filmul „Alice T.”, regia Radu Muntean, va fi lansat în România pe 9 noiembrie

Distribuie

Filmul "Alice T.", regia Radu Muntean, va fi lansat în România pe 9 noiembrie. Filmul s-a bucurat de recenzii pozitive în presa internaţională după proiecţia de gală, Screen International apreciind că este "adânc înrădăcinat în caracter şi în defectele şi contradicţiile care îi definesc pe oameni". 

„Alice Tarpan (Andra Guţi) are, la cei aproape 17 ani ai săi, o adolescenţă complicată. Nu e vorba doar de problemele de la şcoală sau că nu e sigură cu cine a rămas gravidă, dar mai ales de faptul că mama ei adoptivă, Bogdana (Mihaela Sîrbu), a aflat de toate astea”, se arată în prezentarea peliculei.

„Alice T.”, o coproducţie România-Franţa-Suedia, cu un scenariu semnat de Alexandru Baciu, Radu Muntean şi Răzvan Rădulescu, a avut premiera mondială pe 4 august, în cadrul competiţiei internaţionale a Festivalului de la Locarno, unde a concurat pentru Leopardul de Aur.

Rolurile interpretate de Andra Guţi şi Mihaela Sîrbu creeză „cea mai frumoasă relaţie văzută în acest an în cinematografia românească”, notează Cineuropa, iar Cinemagia anunţă în cronica filmului o „captivantă analiză a unei vârste imposibile”.

Citește și

VIDEO/ Marius și Dorel au făcut 15 ore pe drum, din Padova, pentru mitingul din Piața Victoriei: „Am plecat să facem ceva pentru țara asta și tot noi ne-am întors să rezolvăm”

Citește mai multe despre radu muntean, noiembrie și Romania pe Libertatea.

Comentarii