MENIU CAUTĂ
08 Noi. 2018 13:45

Fiul primarului din Botoșani a fost condamnat la închisoare! A fumat marijuana la volan

Distribuie

Cosmin Flutur, 22 de ani, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare după ce, în anul 2016, el a fost prins consumând canabis în timp ce conducea.

Curtea de Apel Iași a decis miercuri ca fiul primarului Cătălin Flutur să ispășească o pedeapsă de un an cu suspendare. Decizia magistraților este definitivă, potrivit Ziarul de Iași.

Cosmin și-a recunoscut faptele și a fost inclus în Programul Integrat de Asistenţă a Persoanelor Consumatoare de Droguri.

El a fost prins acum doi ani, în luna decembrie. Tânărul avea asupra lui o ţigară ce conţinea substanţe halucinogene și a fumat din ea în două rânduri, o dată chiar pe Drumul European 583. 

„Inculpatul a fost consumator de substanţe psi­hotrope – etnobotanice, fiind inclus în prezent în Programul Integrat de Asistenţă a Persoa­nelor Consumatoare de Dro­guri. În scopul tratării problemelor legate de consumul de droguri, inculpatul a fost im­plicat voluntar şi în alte servicii de terapie, în urma cărora a renunţat la consumul de substanţe psihotrope, aşa cum re­zultă din înscrisurile depuse la dosar la ultimul termen de ju­de­cată”, se arată în motivarea primei instanţe care stabilise o pedeapsă de 1 an de închisoare cu amâna­rea pedepsei.


De ce vrea senatorul Niculae Bădălău să schimbe legea armelor. Înainte de a fi furat voia de două ori mai multe cartușe, acum vrea ca arma să poată fi ținută la îndemână


 

Comentarii