MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2013 16:54 , de Delia Chilianu

Fosta directoare de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, în libertate

Distribuie

Curtea de Apel Bucureşti i-a admis, astăzi, recursul faţă de menţinerea măsurii de arest preventiv. Vărzaru a primit, în schimb, interdicţie de a părăsi Capitala, potrivit Mediafax.

Costica Vărzaru a fost arestată preventiv în în urma suspiciunilor de fraudă la proba de limba şi literatura română a examenului de BACALAUREAT 2013 de la Liceul „Diminitrie Bolintineanu”. Procurorii au stabilit că, în perioada mai-iunie, în calitate de director al Liceului Teoretic „Dimitrie Bolintineanu” din Bucureşti, Costica Vărzaru a pretins şi a primit sume de bani de la elevi înscrişi la examenul de bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2013, pentru a-şi folosi influenţa pe lângă membrii Comisiei de bacalaureat din Centrul de examen al unităţii de învăţământ, astfel încât aceştia „să nu îşi îndeplinească în mod corespunzător atribuţiile de serviciu pe parcursul desfăşurării examenului”.
Decizia de azi a Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.
Citeşte şi: SCANDAL DE FRAUDĂ LA BACALAUREAT 2013 | Fosta directoare de la „Bolintineanu” care dezbrăca elevi, arestată pentru 29 de zile
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii