MENIU CAUTĂ
08 Aug. 2011 16:59

Foto| Soţia rănită a lui George Naghi a fost dusă în străinătate

Distribuie

Rudele Alinei Naghi, ajunse duminică seara la Bucureşti cu un BMW X6 cu numărul CL XX ALD, au vegheat-o pe aceasta la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca. Deşi, potrivit medicilor, pacienta a suferit doar câteva fracturi costale şi şi-a pierdut, temporar, cunoştinţa, familia ei a decis ieri să închirieze o aeronavă medicală şi să o transfere în străinătate.

Au sedat-o ca să reziste drumului

Alina Naghi a fost scoasă din spital după ce i s-au administrat sedative puternice şi dusă cu ambulanţa până la avionul care a decolat la ora 17.00. Potrivit unor apropiaţi ai familiei, aceasta a zburat spre Austria. Rudele au evitat să spună dacă Alina Naghi a aflat de decesul soţului ei, însă se pare că aceasta a fost prima persoană de care soţia milionarului a întrebat în puţinele clipe de luciditate.

Era prietenă cu preşedintele Traian Băsescu?

Preşedintele Traian Băsescu a vizitat fabrica de mezeluri Aldis în septembrie 2009. Şeful statului a mers în secţiile de producţie, a văzut cum se face salamul, s-a fotografiat cu muncitoarele. La ieşirea din halele de producţie, Băse a fost întâmpinat nu de George Naghi, ci de soţia acestuia, Alina. Doamna Naghi a sărit de gâtul şefului statului şi l-a îmbrăţişat ca pe un prieten pe care nu l-a mai văzut de mult timp.

Citește mai multe despre Gheorghe Naghi pe Libertatea.

Comentarii