Mergi direct la conținut »
Gabriela Firea îl acuză Liviu Dragnea că "dorește să desființeze Bucureștiul"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Gabriela Firea îl acuză Liviu Dragnea că "dorește să desființeze Bucureștiul"

Gabriela Firea îl acuză Liviu Dragnea că „dorește să desființeze Bucureștiul”

Gabriela Firea susține că Liviu Dragnea vrea să desființeze forma actuală de administrare a Capitalei și să transforme sectoarele în unități separate, printr-o ordonanță de urgență. 

De Dana Aramă,

„Mi s-a comunicat că Liviu Dragnea a făcut afirmaţia că vrea să mă chinuie şi să-mi curme cariera politică, să fiu eliminată din poziţiile politice. Nu voi face nimic care să arate că mă agăţ de funcţii, însă trebuie să dau un semnal de alarmă şi să spun ce se intenţionează cu capitala României.

Liviu Dragnea doreşte să desfiinţeze Bucureştiul, iar cele şase sectoare să devină oraşe de sine stătătoare, iar primăria să devină o instituţie decorativă. Vrea să mă anihileze în totalitate”, a afirmat Gabriela Firea, într-o intervenție la postul de televiziune România TV.

„Domnul Dragnea a anunţat într-o şedinţă cu câţiva primari de sectoare că el doreşte să desfiinţeze Bucureştiul”, a susţinut Gabriela Firea.

Ea a spus că Liviu Dragnea le-a spus primarilor cu care s-a întâlnit că va fi adoptată „OUG prin care cele şase sectoare să devină oraşe, ceea ce e anticonstituţional”, iar „Primăria Capitalei ori se desfiinţează în totalitate, ori să devină decorativă, iar cele şase sectoare să devină unităţi administrativ-teritoriale”, a mai punctat Gabriela Firea.

„Dl. Dragnea doreşte să mă anihileze pe mine în totalitate. (…) Dacă ar putea, m-ar lichida şi fizic”, a mai afirmat primarul Capitalei.

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

„Mi-au spus colegii că am fost aşteptată de la Madrid şi că mi se pregăteşte o mazilire şi că s-a pus în mişcare un întreg scenariu. (…) Mi s-a comunicat că beneficiez de un tratament special şi dl Dragnea ar fi făcut afirmaţia în faţa unor primari de sectoare că nu vrea să mă excludă ca să-mi uşureze situaţia să mă duc la alt partid şi doreşte să mă chinuie şi să-mi curme cumva cariera politică. (…) Normal că mă doare, dar nu voi întreprinde absolut nimic care să le arate românilor că mă agăţ de funcţii. Dacă colegii mei din CEx vor vota ca primarul general să nu mai aibă funcţii politice, mă supun”” a mai declarat Gabriela Firea.


Citește și: VIDEO/ Rezistenţa din Bucovina: trei oameni și forța lor extraordinară. Un localnic din Valea Putnei, un activist din Câmpulung și-o avocată din Cluj au blocat construcția „bombei” ecologice din Pasul Mestecăniș

 

Close
Închide
  Close