Mergi direct la conținut »
Gabriela Firea a intrat în concediu de odihnă. Cine conduce Primăria Capitalei în lipsa ei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Gabriela Firea a intrat în concediu de odihnă. Cine conduce Primăria Capitalei în lipsa ei

Gabriela Firea a intrat în concediu de odihnă. Cine conduce Primăria Capitalei în lipsa ei

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a intrat în concediu de odihnă, iar atribuțiile sale vor fi preluate de viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Surse oficiale citate de News.ro au spus că Gabriela Firea ar fi în concediu timp de şapte zile lucrătoare, însă, deşi este în vacanţă, continuă să transmită comunicate de presă, pe pagina sa de Facebook, dar şi prin biroul de presă al PMB.

Atribuțiile sale au fost preluate de viceprimarul Aurelian Bădulescu, singurul care o poate suplini, după ce al doilea viceprimar ales, Tudor Tim Ionescu, a demisionat luni din funcție.

Cei doi viceprimari ai Capitalei au fost votaţi joia trecută, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Tudor Tim Ionescu, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Tudy, a demisionat în urma presiunii publice create de faptul că au apărut înregistrări video compromiţătoare la adresa sa, din perioada în care  era iubitul Oanei Zăvoranu.

Citește și: Mai multe școli și spitale din București au conturile blocate de ELCEN. Reacția Gabrielei Firea

Close
Închide
  Close