MENIU CAUTĂ
05 Iul. 2016 17:58

Gabriela Firea a trecut la fapte: bicicliștii, interziși în București

Distribuie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că nu mai dorește străzi din centrul Capitalei blocate cu activități de weekend și a anunțat că le va comunica oficial acest lucru directorilor din instituție care au dat aprobări pentru astfel de evenimente stradale.

Chiar dacă ieri părea să dea înapoi spunând că ar fi vorba doar despre anumite evenimente, se pare că deja Primăria Capitalei nu mai acordă pentru moment autorizații pentru organizarea unor acțiuni în București.

Mihai Deneș, de la Asociația Adevărații Veloprieteni, a declarat la bucurestifm.ro că funcționarii nu mai dau autorizații. Acesta dorea să organizeze un tur ciclist la sfârșitul lunii, în Capitală.

”Funcționarii au luat-o în serios. În acest moment nu se mai autorizează nicio acțiune culturală, sportivă sau de distracție în București. Tocmai vin de la comisia Primăriei, unde doream autorizarea unui eveniment pentru data de 23 iulie, o plimbare cu bicicletele sâmbătă seara în zona centrală a Bucureștiului. Mi s-a spus ”stop” până la noi ordine ale primarului general”, a declarat Mihai Deneș.

Gabriela Firea nu mai vrea străzi din centrul Capitalei blocate cu activități de weekend

Comentarii