Mergi direct la conținut »
Gestul făcut de fostul iubit al Iuliei, după ce a ucis-o, într-un parc din Germania
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Gestul făcut de fostul iubit al Iuliei, după ce a ucis-o, într-un parc din Germania

Gestul făcut de fostul iubit al Iuliei, după ce a ucis-o, într-un parc din Germania

Gestul făcut de fostul iubit al Iuliei, după ce a ucis-o pe românca de 15 ani, într-un parc din Germania. Adolescentul bulgar, în vârstă de 19 ani s-a predat poliției la scurt timp după ce a comis oribila crimă.

Luni, 11 iunie,  înainte de ora 13:00, imediat după crimă, Matyu a trimis un mesaj vocal pe telefon unui prieten, tot adolescent. „Am băgat cuţitul în ea”, transmitea germanul. Marcel F. destinatarul, nu a dat deloc atenţie, necrezând că aşa ceva ar putea fi posibil.

Luni la prânz, Matyu Kostov a aşteptat-o pe Iulia să iasă de la şcoală şi au mers împreună în parcul din centrul oraşului Viersen, acolo unde locuiau. Fata îl anunţase de ceva vreme că se desparte de el. Motivul, susţin părinţii Iuliei, era viaţa total dezordonată a băiatului, care era violent şi avea probleme mari cu drogurile.

Bulgarul, însă, nu putea suporta despărţirea şi pe bancă cei doi au avut un schimb dur de replici. Înfuriat, posibil şi sub influenţa drogurilor, Matyu a scos un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori în abdoment pe Iulia, fără ca cineva din apropiere să vadă, scrie observator.tv. Abia când a auzit în oraş că Iulia fusese ucisă pe bancă, înjunghiată, a mers la Poliţie, unde a povestit tot. Anchetatorii i-au luat telefonul şi mesajul va fi probă în dosar.

Iulia, fata de 15 ani omorâtă într-un parc din Germania nu a avut nici o șansă când fostul ei iubit a înjunghiat-o de mai multe ori în abdomen, Fata s-a ridicat de pe bancă, a făcut câțiva pași și s-a prăbușit în iarbă, iar un om al străzii a încercat să-i oprească hemoragia. Fata a murit însă câteva ore mai târziu, la spital.

Tatăl fetei a dezvălui identitatea criminalului, care nu este turc, așa cum se aflase inițial, ci bulgar. Adolescentul bulgar care a omorât-o pe Iulia are 17 ani şi este fostul iubit al acesteia.

Citește și

Cum a organizat Gabriela Firea primirea Simonei Halep pe Arena Națională, imagini nedifuzate. ”Să mor dacă nu vin!”. Cine sunt gărzile de corp ale Simonei | VIDEO

 

 

Close
Închide
  Close