De Mihai Niculescu,

Doar camera de pe spatele telefonului face diferența față de Pixel 2. Seria Google Pixel 4 va avea două variante, standard și XL, raportat la mărimea ecranului, și trei culori; negru, alb și o ediție limitată de portocaliu – bright orange, potrivit Business Insider.

Cel mai ieftin model Pixel $ costă 799 de dolari, iar pentru variantele superioare, prețul pornește de la 899 dolari. Se pot face precomenzi de acum, urmând ca telefoanele să ajungă în magazine pe 24 octombrie.

Pixel 4 și Pixel 4 XL au fost lansate marți în cadrul evenimentului „Made by Google”- Făcut de Google.

Cum arată Google Pixel 4

Pixel 4 și „fratele” său mai mare, Pixel 4 XL, arată aproape la fel ca Pixel 2, cu o ramă mai mare în partea de sus a ecranului, în timp ce partea de jos este ceva mai mică. Din punct de vedere al designului, Google a sărit peste Pixel 3, raportând seria 4 la seria 2, lansată în 2017.

Spatele telefoanelor noi ale Google sunt din sticlă mată. Google Pixel 4 și Pixel 4 XL au trei culori, respectiv negru, alb și ediția limitată bright-orange – portocaliu deschis. În cazul tuturor, rama telefonului este negru mat. Din punct de vedere al greutății, Pixel 4 are 162 de grame și Pixel 4 XL 193 de grame.

Jurnalistă: Ați spus că ați dat meditații la matematică. Cum se calculează aria cercului? Dăncilă a răspuns imediat, dar greșit
Recomandări

Jurnalistă: Ați spus că ați dat meditații la matematică. Cum se calculează aria cercului? Dăncilă a răspuns imediat, dar greșit

Ecranul, de top

Google Pixel 4 are un ecran OLED de 5.7 inch care suportă o rezoluție de 1080p, în timp ce varianta XL are 6,3 inch cu rezoluție de 1440p, tot OLED. Structura ecranului este superioară celui de tip LCD, oferind o calitate mult îmbunătățită a culorilor.

Rata de refresh a imaginii (frecvența de cadre pe minut, n.r) la noile telefoane Pixel este de 90 hz, față de majoritatea modelelor concurenței, care oferă doar 60 hz, ceea ce permite o imagine mult mai fluidă. Rata de refresh poate fi redusă la 60 Hz din setările telefonului.

Ecranul dispune de funcția Ambient EQ care ajustează nuanțele- temperatura de culoare pentru confortul vizual, în funcție de lumina mediului înconjurător.

Google Asisstant- asistentul virtual de pe telefoanele cu Android- are o nouă înfățișare, chiar dacă funcția nu se referă strict la ecran. Este ”o nouă interfață, mai curată”, spun cei de la Google, iar aceasta pare mai bine integrată în designul telefonului.

Tolo, după discursul președintelui: Trăiască Împăratul!
Recomandări

Tolo, după discursul președintelui: Trăiască Împăratul!

Ambele telefoane au câte două camere pe spate, prima de 12 mexapixeli iar cea de-a doua de 16 megapixeli. Cea din urmă este folosită pentru zoom. Tehnologia folosită combină zoom-ul optic cu funcția specială Super Res Zoom, care, susține compania, oferă imagini de o mare claritate chiar și cu zoomul (apropierea) date la maxim.

Ambele camere au stabilizare optică OIS- optical image stabilization ,

Modul HDR este îmbunătățit cu „Live HDR Plus” despre care Google spune că oferă culori îmbunătățite și o mai mare luminozitate a pozelor.

Modul de fotografiere de noapte se numește acum „Astrophotography” și așa cum sugerează numele, oferă imagini mai bune ale cerului noaptea.

Specificații

Procesor: Qualcomm Snapdragon 855

Memorie: 6 GB of RAM

Baterie Pixel 4 — 2,800mAh

Baterie Pixel 4 XL — 3,700mAh

Alimentare – 18W fast charger

Ambele modele suportă wireless charging

Considerați că Dragnea a fost bun sau rău pentru România? Răspunsul dat de Dăncilă
Recomandări

Considerați că Dragnea a fost bun sau rău pentru România? Răspunsul dat de Dăncilă

Cele două modele sunt rezistente la apă, după standardul IP68

Spațiul de stocare intern este de 64 GB, respectiv 128 GB.

Funcțiile speciale: recunoaștere facială bazată pe radar și control îmbunătățit prin gesturi

Senzorul de recunoaștere facială pe baza radarului se află în partea de sus a ecranului, explicându-se astfel lățimea ceva mai mare a marginii acestuia. „Soli” este denumirea componentei despre care Google afirmă că poate recunoște chipul utilizatorului „mai rapid decât orice alt telefon”.

Soli va recunoaște și gesturile predefinite ale mâinii, care controlează funcțiile telefonului. Până acum, prin mișcări se pot controla melodiile rulate, oprirea alarmei ori oprirea soneriei în timpul apelului.

Sursa foto: Business Insider

Citeşte şi:

Au montat limitatoare! La trei zile după ce Libertatea a semnalat problema, autoritățile au asigurat străduța cu cele mai multe accidente din Capitală

100.000 de euro părculețul, 68.000 de euro un beton în mijlocul câmpului la Petrăchioaia! Primarul PNL simpatizant al rasiștilor și-a modernizat vila impunătoare într-un an

Am fost la o conferință a adepților teoriei că Pământul este plat: „Nu există gravitație și te poți plimba pe planetă ca pe o farfurie”. Ce crede un fizician despre argumentele lor

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”
GSP.RO

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile