MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Igor Dodon denunță o posibilă tentativă de asasinat asupra sa. „Se oferă 1 milion de dolari unor bandiți”

Distribuie

Igor Dodon, președintele suspendat al Republicii Moldova, a declarat într-o emisiune că se pregătește o tentativă de asasinat s-ar pregăti asupra sa, pentru suma de 1 milion de dolari. Dodon a vorbit despre oferirea banilor unor „bandiți” pentru lichidarea sa și îl indică tocmai pe liderul PD, Vlad Plahotniuc.

Igor Dodon a vorbit despre presupusa operațiune de lichidare a sa în emisiunea „Politica” de la TV8, potrivit unimedia.info

Chiar astăzi m-au informat. Avem mai mulți agenți de informare din mai multe cercuri. Se oferă 1 milion de dolari unor bandiți pentru ca să fiu lichidat fizic. Este o informație pe care am adersat-o oficial Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat. În cazul în care se întâmplă ceva, Vladimir Gheorghevici Plahotniuc răspunde pentru aceasta”, a declarat Igor Dodon.

Liderul PD, Vlad Plahotniuc, nu a comentat acuzațiile lui Igor Dodon.

Sunt trei variante prin care PD l-ar putea înlătura de la putere, crede președintele Republicii Moldova.

A treia variantă ar fi lichidarea fizică. Vă spun că iau în calcul și acest scenariu”, a zis Dodon.

Până în prezent însă, Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat nu a identificat amenințări la adresa președintelui.

Menţionăm că, actualmente, în limita competenţelor funcţionale, nu au fost identificate careva riscuri şi ameninţări la adresa persoanelor beneficiare de protecţie şi pază de stat cât şi a membrilor lor de familie” a transmis serviciul.


Citește și: Statele Unite, apel către Republica Moldova. „Voința poporului moldovean exprimată prin alegeri trebuie respectată fără ingerință”


Citește mai multe despre Republica Moldova pe Libertatea.

Comentarii