De Octavian Cojocaru,

Imaginile, filmate în februarie, au arătat cum animalele au fost mânate într-un golf, unde apoi au fost prinse și ucise. „Spectacolul” a durat câteva ore, iar la finalul lui apa golfului a rămas roșie de la sângele animalelor ucise.

Pescarii și scafandrii au încercat să acopere urmele vânătorii în masă, dar unele animale rănite au scăpat și au sângerat puternic în apă, a notat Daily Mail.

Exclusive Dolphin Project Drone Footage Taiji Dolphin Slaughters from Dolphin Project on Vimeo.

Vânătorii fac un „zid de sunet”

Filmările au fost realizate cu drona de cei de la „Dolphin Project”, care fac o campanie puternică pentru stoparea acestor vânători sângeroase.

Imaginile surprinse în zona Taiji, la 75 de kilometri sud de Osaka, au arătat lumii cum 32 de delfini au fost uciși într-un spectacol grotesc care a durat câteva ore.

Pescarii au încercat în zadar să acopere ceea ce făceau, fiindcă unele animale rănite au scăpat de la sacrificare, iar sângele a colorat apa în roșu.

Pescarii mână animalele în respectivul golf, apoi aruncă un soi de paravan metalic în apă și îi lovesc cu ciocanele, creând un „zid de sunet”, pentru ca animalele să-și piardă simțul orientării și să nu mai poată evada.

Foto/Video: DolphinProject.com

Citeşte şi:

Un vânător a fost ucis de cerbul pe care tocmai îl împușcase. Bărbatul a crezut că este mort, dar animalul l-a atacat violent

Grădinile zoologice spectaculoase ale Europei. Unde poți vedea cei mai mulți urși panda, cea mai mică specie de căprioare și țestoasele leopard – VIDEO & FOTO

Gest inuman al unui bărbat din Timișoara. Și-a aruncat câinele de la etajul 4, pentru că l-a deranjat din somn!

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări