MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Incendiu de vegetaţie în curtea unei biserici de lemn din oraşul Negreşti

Distribuie

Incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit, duminică, în curtea unei biserici de lemn din suburbia Parpaniţa a oraşului Negreşti, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Podul Înalt" Vaslui.

În prima fază, la faţa locului a intervenit Garda Negreşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi patru subofiţeri, potrivit Agerpres.

Apoi, a fost trimisă în sprijin o autospecială de primă intervenţie şi comandă cu patru subofiţeri din cadrul Detaşamentului Vaslui. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ cinci hectare, iar riscul de propagare este foarte mare din cauza vântului puternic.

Judeţul Vaslui se află sub cod galben de vânt, meteorologii anunţând că în zonă se vor semnala intensificări ale vântului viteze la rafală de 55 – 65 km pe oră, iar izolat de 75km pe oră.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 11 – 18 martie, temperaturile cresc simțitor, în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile din estul ţării. În estul şi nord-estul teritoriului cantităţile de precipitaţii vor fi, în general, apropiate de cele normale ale perioadei.


Medicilor de la Spitalul Fundeni li se cere să semneze un „Angajament anti-mită”!


 

Comentarii