Mergi direct la conținut »
Individul care a încercat să jefuiască o bancă din Cluj acum un an a fost prins. Este un italian de 54 de ani
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Individul care a încercat să jefuiască o bancă din Cluj acum un an a fost prins. Este un italian de 54 de ani

Individul care a încercat să jefuiască o bancă din Cluj acum un an a fost prins. Este un italian de 54 de ani

Un individ care a încercat să jefuiască anul trecut o bancă din Cluj a fost prins de polițiști la un an de la tentativa de jaf. Suspectul este un italian care era căutat cu un mandat de arestare european și de autoritățile din țara de origine, pentru tâlhărie, și a fost depistat în localitatea Florești.

De Mihai Niculescu,

Înarmat cu un pistol, bărbatul a încercat în iunie 2018 să jefuiască sucursala unei bănci din cartierul Mărăști. Angajații băncii nu s-au lăsat însă intimidați și au acționat alarma, iar tâlharul a fugit, au stabilit polițiștii.

Conform probatoriului administrat, la data de 21 iunie 2018, un bărbat cu fața acoperită și înarmat cu un pistol a intrat într-o unitate bancară de pe raza municipiului Cluj-Napoca și a solicitat bani personalului băncii. În pofida amenințărilor, bărbatul nu a reușit să sustragă bani și a părăsit în grabă incinta băncii. Imediat după sesizare au fost mobilizate importante efective de poliție pentru identificarea, depistarea și tragerea la răspundere penală a bărbatului. De la momentul înregistrării acestui incident și până în prezent, polițiști de la diferite structuri ale inspectoratului au întreprins numeroase activități investigative pentru soluționarea cazului.

Astfel, în urma investigațiilor complexe efectuate, polițiștii au reușit să identifice un cetățean italian, în vârstă de 54 de ani, bănuit de comiterea faptei se arată într-un comunicat al Poliției Cluj. La percheziție, polițiștii români au găsit în locuința lui un pistol Airsoft și o armă cu electroșocuri.

De altfel, Poliția italiana a emis un mandat de arestare pe numele lui, pentru două tâlhării comise în localitatea Livorno, în anul 2011.


Citește și: “Gică și-a pierdut mai mult de jumătate din volumul de sânge”. Curtea de Apel din Jönköping a recunoscut că loviturile băieților l-au ucis pe român, “și acum o să mă întrebați de ce nu au primit sentința pentru omor”. În căutarea lui Gică (4)


 

Close
Închide
  Close