Mergi direct la conținut »
A înjunghiat un bărbat care s-a uitat urât la el! Atacul sângeros a avut loc în Constanța
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > A înjunghiat un bărbat care s-a uitat urât la el! Atacul sângeros a avut loc în Constanța

A înjunghiat un bărbat care s-a uitat urât la el! Atacul sângeros a avut loc în Constanța

Un tânăr de 17 ani din localitatea Corbu, Constanța a fost arestat preventiv după ce a înjunghiat un bărbat care s-a uitat urât la el. Incidentul sângeros s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute și, din primele cercetări, se pare că autorul ar fi consumat etnobotanice.

De Remus Vlad,

Scene s-a consumat în plină zi,.în plină stradă. Martorii au povestit cu groază momentul în care tânărul de 17 ani a atacat.

Agresorul a vrut să atace o femeie

După audieri, se pare că agrersorul flutura un cuțit în mijlocul șoselei, în momentul în care pe lângă el trecea o femeie. Nu a stat mult pe gânduri și a amenințat-o pe acesta că o va omorî dacă nu merge cu el.

L-a atacat pe bărbat pentru că s-a uitat urât la el

Speriată, aceasta a luat-o la fugă și a intrat în curtea unui imobil din apropiere. Tânărul s-a ținut după ea, însă, în acel moment, un bărbat, în vârstă de 64 de ani, a ieșit din casă. L-a certat pe atacator și a încercat să-l îndepărteze. Cum era sub influența etnobotanicelor, după cum spun surse judiciare, puștiul de 17 ani a reacționat violent.

Acesta l-a atacat pe bărbat și l-a lovit cu acel cuțit cu lama de zece centimetri în zona umărului. Motivul? Unul halucinant! Victima s-ar fi uitat urât la el. Imediat după incident, la fața locului au ajuns polițiștii și medicii care i-au acordat îngrijiri bărbatului în vârstă de 64 de ani. Inițial, omul a primit îngrijiri medicale la un cabinet medical, iar, apoi, cu o ambulanță, a fost transportat la spital. Medicii au constatat că acesta avea o plagă de un centimetru la nivelul claviculei.

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 

Atacatorul a fost arestat pentru 30 de zile

”Admite propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. În baza art.223 alin.2 C.p.p. la art.202 alin.1 şi 3 C.p.p.: Dispune arestarea preventivă a inculpatului Matac Bogdan Gabriel, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de 17.03.2018 până la 15.04.2018. În baza art.230 C.p.p.: Dispune emiterea, de îndată, a mandatului de arestare preventivă”, scrie în deciai judecătorilor de la Tribunalul Constanța.

Close
Închide
  Close