14 Ian. 2018 17:05 , de Dan Lungu

Ipoteză șoc a unui lider PSD: Tensiunile din PSD provocate de Iohannis pentru a destabiliza partidul

Distribuie

Preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, aruncă o ipoteză şoc privind tensiunile din interiorul PSD susţinând că acestea ar fi provocate de preşedintele Klaus Iohannis şi ar fi întreţinute din exteriorul formaţiunii politice sau chiar din afara ţării pentru destabilizarea partidului de guvernământ.

„Cauza? Este foarte limpede că anul viitor se apropie un tur de alegeri foarte important, este clar că nu îi convine preşedintelui ca un partid aşa puternic cum este PSD-ul să fie undeva la 45 – 46%. Este foarte clar că se încearcă cumva, probabil din afară sau dinăuntru, destabilizarea partidului. Este un lucru care eu spun că nu va reuşi(…)Aceste disensiuni sunt întreţinute din afara partidului, poate şi din afara ţării. Acum se încearcă destabilizarea partidului din interior', susţine Ioan Dîrzu.

Preşedintele PSD Alba a spus că îşi doreşte ca după Comitetul Executiv disensiunile să dispară şi focalizarea întregului partid să fie pe programul de guvernare şi unitate.

„Un comitet executiv era obligatoriu. Cred că unitatea partidului este foarte importantă Şi trebuie ţinut la această unitate. De asemenea programul de guvernare trebuie dus mai departe pentru că este un program bun şi realizat în totalitate în această perioadă el va da roade dacă este continuat. Pentru români şi pentru România este singura soluţie pentru că nu putem să ne întoarcem nici la un guvern de nu ştiu ce tehnocraţi, nici de a merge partidul în opoziţie. Nu este o soluţie, nici pentru PSD şi nici pentru români' mai spune Dîrzu.

El susţine că în PSD şi în Guvern nu sunt disfuncţionalităţi ci doar orgolii care crede că vor fi depăşite foarte repede.

„Nu sunt disfuncţionalităţi, sunt doar nişte orgolii care se pot stinge foarte repede. Trebuie explicat care este rolul celor care sunt în Guvern şi ceea ce ne-am angajat cu toţii să facem atunci când ne-au votat masiv românii. Nu putem să ne batem joc de votul dat de români' afirmă Dîrzu.

Citește și: PSD decide luni soarta Guvernului; Tudose și Dragnea își împart taberele

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii