MENIU CAUTĂ
27 Aug. 2018 19:13

Italian, prins în timp ce fura din mașina unor români. „Vă rog, nu mă denunțați, sunt disperat, nu am nimic de mâncare”

Distribuie

Un italian, prins în timp ce fura din mașina unor români, a încercat într-un mod inedit să scape nepedepsit. Omul le-a oferit în schimb un alt radio furat și i-a implorat pe cei care l-au prins în flagrant să nu îl denunțe la Poliție pentru că nu ar avea „nimic de mâncare”.  

Doi români au prins un hoț italian în timp ce încerca să demonteze radioul din mașina lor. Tinerii l-au blocat în autoturism și au chemat imediat Poliția, scrie La Repubblica.

„Vă rog, nu mă denunțați, sunt disperat, nu am nimic de mâncare”, le-a spus italianul de 50 de ani tinerilor români care nu s-au lăsat convinși și au așteptat sosirea carabinierilor.

La un moment dat, italianul a încercat să le ofere un alt radiocasetofon pe care-l furase dintr-o altă mașină parcată în zonă.

„Dacă mă lăsați să plec, fără să chemați poliția, vi-l fac cadou”, a spus bărbatul prins în timp ce încerca să fure din mașina românilor.

Până la sosirea oamenilor legii, hoțul a reușit să iasă din mașină și a fugit pe străzile din zonă. Suspectul a fost găsit în scurt timp de agenți.

În timp ce îl încătușau pe individ, o altă femeie le-a spus polițiștilor că i-a fost spartă mașina din care a dispărut radiocasetofonul. Bunul furat a fost găsit printre bunurile pe care hoțul le avea asupra sa.

Potrivit anchetatorilor, italianul de 50 de ani nu se află la prima astfel de abatere, având la activ numeroase astfel de infracțiuni.

În iulie, un român a fost considerat erou în Italia după ce a decis să își răstoarne intenționat camionul într-un șanț pentru a evita să rănească alți oameni aflați în trafic.


Citește și VIDEO / Primele imagini cu românul răpit în Libia, în luna iulie. Reacția MAE


 

Citește mai multe despre furt și Italia pe Libertatea.

Comentarii