Mergi direct la conținut »
Iulia Vântur a sărbătorit Centenarul Marii Uniri în India. "Imnul României m-a emoționat puternic" | FOTO Galerie foto
6imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Iulia Vântur a sărbătorit Centenarul Marii Uniri în India. "Imnul României m-a emoționat puternic" | FOTO

Iulia Vântur a sărbătorit Centenarul Marii Uniri în India. „Imnul României m-a emoționat puternic” | FOTO

Vedeta de televiziune Iulia Vântur a celebrat Centenarul Marii Uniri în India. Fosta prezentatoare a fost extrem de emoționată.

De Dana Aramă,

 

Deși este stabilită de câțiva ani în India, Iulia Vântur nu uită de meleagurile natale. Vedeta a participat la un eveniment prin care s-a celebrat Centenarul Marii Uniri. Evenimentul a avut loc în India, iar fosta prezentatoare de televiziune a fost extrem de emoționată.

„Îmi amintesc că obișnuiam să cântăm în cor, în fiecare dimineață, „Deșteaptă-te române”, la școală. Anul acesta însă Imnul României m-a emoționat puternic. Mi-a atins sufletul și am avut acel sentiment de mândrie… tocmai în India.

Am avut un schimb de priviri cu prietenă mea româncă @danieladhawan și am înțeles că emoția era în sufletul tuturor celor prezenți acolo. M-am bucurat să iau parte la celebrarea a 100 de ani de la Marea Unire, în Delhi, la evenimentul organizat de Ambasada României în India.

Mulțumesc Domnului Ambasador Radu Dobre și întregii echipe diplomatice din India pentru invitație, m-am simțit minunat ?? #ziuanationala #nationalday #1decembrie?? #românia #india #delhi #celebration #proud #memories #love”, le-a mărturisit Iulia Vântur fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Haos în supermarketurile din România de teama coronavirusului. Imagini incredibile! „Niciodată n-am vândut atâta„
Recomandări

Haos în supermarketurile din România de teama coronavirusului. Imagini incredibile! „Niciodată n-am vândut atâta„

 

Iulia Vântur are 38 de ani. A fost prezentatoare de știri și a moderat show-uri de succes precum Dansez pentru tine și Ferma Vedetelor, de la Pro TV. De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață.  În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

Citește și: După ninsori, vine gerul. Temperaturile vor scădea până la minus 18 grade

 

Close
Închide
  Close