De Valentina Postelnicu,

Klaus Iohannis le dă sfaturi tinerilor din PNL

Circa 1.300 de membri și simpatizanți ai PNL, parlamentari, aleși locali din regiune sunt aşteptaţi în acest week-end, pe litoral. ,

Pe lângă invitatul de onoare, preşedintele Klaus Iohannis, vor fi prezenţi președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședinții PNL Raluca Turcan, Rareș Bogdan și Iulian Dumitrescu, vicepreședinte regional Victor Paul Dobre și președinte PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

Şcoala de Vară “Generația Altfel” (12-15 septembrie) este organizată de Tineretul Național Liberal în stațiunea Venus, la eveniment urmând a participa 1.000 de tineri liberali.

Tăriceanu se întâlneşte cu tineretul din partid, în plină criză internă

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu merge, sâmbătă, începând cu ora 10.00, la Şcoala Politică de Vară a organizaţiei de tineret a ALDE, care va avea loc în staţiunea Jupiter, la hotel Delta.

Preşedintele ALDE se confruntă cu un val de nemulţumiri, în rândul parlamentarilor şi al liderilor locali, după decizia de a ieşi de la guvernare şi de a face alianţă cu partidul lui Ponta.

Deja, tot mai mulţi lideri de organizaţii cer Congres, astfel că acesta riscă să piardă conducerea formaţiunii, iar partidul să se destructureze, prin plecarea unor aleşi la PSD.

Citeşte şi:

Uriașul pus la pământ! Daniel Natea, scos din lotul olimpic de judo din cauza unor presupuse probleme cu inima, suspendat doi ani pentru că a trecut la sambo. ”M-au forțat să renunț!”

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"
GSP.RO

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri