Mergi direct la conținut »
Lady Gaga şi-a cerut scuze pentru colaborarea cu R. Kelly, după ce acesta a fost acuzat de abuz sexual
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Lady Gaga şi-a cerut scuze pentru colaborarea cu R. Kelly, după ce acesta a fost acuzat de abuz sexual

Lady Gaga şi-a cerut scuze pentru colaborarea cu R. Kelly, după ce acesta a fost acuzat de abuz sexual

Lady Gaga  promis că va scoate piesa realizată alături de R. Kelly de pe serviciile de streaming, pe fondul recentelor acuzaţii de abuz sexual care-l vizează pe celebrul intepret R&B, informează Press Association. Kelly este în prezent vizat de o anchetă penală în legătură cu ultimele acuzaţii, pe care le neagă în întregime. "Melodia se chema 'Do What U Want (With My Body)' şi cred că este clar cât de ciudat funcţiona mintea mea la acel moment", a scris ea pe Twitter. "Intenţionez să scot cântecul de pe iTunes şi de pe alte platforme de streaming şi nu voi mai lucra cu el din nou", a adăugat artista. "Îmi pare rău, atât pentru judecata mea slabă de când eram tânără, cât şi pentru faptul că nu am vorbit mai devreme",  mai adaugă Lady Gaga.

Anunţul făcut de cântăreaţă vine în urma difuzării în SUA, a unui documentar incendiar, în care mai multe femei au ales să rupă tăcerea şi să povestească cum au fost manipulate, controlate şi abuzate sexual de artist.
Artista care lucrat cu Kelly la melodia „Do What U Want” în 2013 , îl condamnă pe acesta, subliniind că le susţine pe femeile care l-au acuzat „în proporţie de 1000%” şi că acuzaţiile împotriva artistului sunt „înspăimântătoare şi imposibil de apărat”. Actriţa a mărturisit că este „ea însăşi o victimă a agresiunii sexuale”, potrivit Agerpres.

Citește și

EXCLUSIV/ Soția lui Ekeng vine de urgență România: „Oh, merde! Leșin de durere! Ce oameni, l-au lăsat să moară din cauză că era negru”. Naty lucrează ca asistent medical în Franța

Close
Închide
  Close