Mergi direct la conținut »
Ultimul mesaj al lui Iohannis în campania electorală. Președintele a fost prezent la aniversarea PNL
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ultimul mesaj al lui Iohannis în campania electorală. Președintele a fost prezent la aniversarea PNL

Ultimul mesaj al lui Iohannis în campania electorală. Președintele a fost prezent la aniversarea PNL

Partidul Naţional Liberal a aniversat, vineri, 144 de ani de la înfiinţare. La evenimentul care a avut loc la sediul central al partidului a fost invitat şi preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului le-a transmis celor de la PNL că sunt pregătiţi să câştige alegerile din acest an şi de anul viitor şi să guverneze responsabil.

De Valentina Postelnicu,

Klaus Iohannis: „PNL, în 2019 şi 2020 este pregătit să câştige aceste alegeri şi vă doresc mult succes”

UPDATE ora 19.20 Preşedintele României a declarat în cadrul discursului susţinut în faţa liderilor liberali, că PNL este cel mai vechi şi mai bun partid din România.

„În toţi aceşti ani, PNL a fost un spriin de nădejde pentru mine, preşedintele României şi pentru politica pe care am dus-o pentru români. Mulţumesc, PNL, pentru acest spriin”, a spus şeful statului.

El a mai spus că PNL s-a mobilizat şi faliile inerente fuziunii dintre PNL şi PDL au dispărut. „PNL este astăzi un partid viu, puternic, unit”, a spus Klaus Iohannis.

Şeful statului a arătat că ne aşteaptă alegeri grele, el referindu-se la alegerile europarlamentare şi referendumul pe Justiţie, prezidenţialele, localele şi parlamentarele.

„După părerea mea, PNL, în 2019 şi 2020 este pregătit să câştige aceste alegeri şi vă doresc mult succes”, a spus el.

Potrivit lui Iohannis, România are nevoie de o guvernare responsabilă, care vine pentru România şi pentru români, cu oameni dedicaţi viitorului european al României.

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client
Recomandări

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client

„O astfel de guvernare poate să vină de la PNL şi asta vă doresc în viitorul apropiat şi, dacă se poate, chiar mai îndepărtat”, a mai spus preşedintele României.

UPDATE ora 18.40  Petrecerea liberalilor a început cu întârziere, din cauza ploii din Capitală, iar locul de desfăşurare s-a mutat în interiorul sediului central al PNL. Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la acţiunea PNL.

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, în cadrul evenimentului, că duminică este o zi crucială pentru România, două evenimente fundamentale pentru evoluţia ulterioară a societăţii româneşti, referendumul prin care şeful statului „oferă cetăţenilor puterea de a spune Nu hoţiei” şi alegerile pentru PE, de care depinde calitatea reprezentării României la nivel european.

„Ca partid, PNL este prin vocaţie un partid european, care repectă fundamentele şi regulile care stau la baza Uniunii Europene. (..) În istoria partidului, nicio mare realizare nu a fost posibilă fără construcţii solide în planul relaţiilor internaţionale”, a spus preşedintele PNL.

Polițist local din Baia Sprie, filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu. VIDEO
Recomandări

Polițist local din Baia Sprie, filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu. VIDEO


Preşedintele liberal, Ludovic Orban, a declarat într-un interviu acordat Agerpres, că PNL va deschide grădina sediului central pentru invitaţi, printre care speră să se numere şi şeful statului.

„Va fi garden party. Deschidem grădina partidului către invitaţi. L-am invitat pe preşedinte şi aş fi foarte bucuros să fie alături de noi la această aniversare importantă. PNL este un partid istoric, cel mai vechi partid din România, cu cea mai amplă istorie, un partid care întotdeauna a fost parte la cele mai importante realizări din istoria modernă a României şi care îşi continuă misiunea de a dezvolta România şi de a o aduce în rândul naţiunilor europene cele mai dezvoltate”, a afirmat Orban.

Fotografii: Presidency.ro


Citeşte şi:

VIDEO/Voturile trec, sărăcia rămâne. Cum se văd alegerile europarlamentare din comuna Pungești, polul protestelor antișist: „Votăm ca să fie. La noi nu se face nimic”

 
 
Close
Închide
  Close