Mergi direct la conținut »
Libianul drogat i-a tăiat gâtul iubitei sale dintr-o singură lovitură, de la o ureche la alta. Raluca a murit în doar câteva zeci de secunde
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

EXCLUSIV / Legiștii au terminat autopsia fetei ucise de libianul Ahmed Othman. Raluca a murit în doar câteva zeci de secunde

De Cristian Burcioiu, . Ultimul update Marți, 27 februarie 2018, 12:42

Medicii legiști de la IML ”Mina Minovici” au efectuat, pe durata mai multor ore, autopsiile cadavrelor celor doi oameni răpuși zilele trecute de libianul Ahmed Othman, individ despre care se spune că a comis atacurile mortale pe când era drogat. Iubita sa, Raluca Maria Pătulea, a murit după ce asasinul i-a tăiat gâtul, cu o singură lovitură care i-a secționat glanda și laringele, iar Dumitru Vasile, înjunghiat cu același cuțit cu lama de 20 de centimetri, a pierit din cauza unei puternice hemoragii cauzate de cele două lovituri care i-au țintit abdomenul și pieptul.

Ad placeholder

În arhivele IML, Raluca, fata eminentă care, sâmbătă seara, a fost ucisă de iubitul ei libian, a primit numărul 303, dosar între copertele căruia au fost trecute rezultatele necropsiei. ”Plagă tăiată cu interesare laringe și glandă”, a fost constatarea făcută de specialistul în medicină legală în raportul preliminar care a ajuns pe masa anchetatorilor bucureșteni. Cu alte cuvinte, Raluca a murit după ce ucigașul i-a secționat gâtul, cu o singură lovitură.

”Fata a murit extrem de rapid din cauza sângerării abundente cauzată de tăietura adâncă. Practic, ucigașul i-a tăiat gâtul de la o ureche la alta provocând leziuni incompatibile cu viața. Aproximăm că decesul s-a produs în doar câteva zeci de secunde, interval de timp în care victima a pierdut o mare cantitate de sânge. Nu a avut nici o șansă”, ne-au explicat surse medicale.

Bărbatul înjunghiat în scara blocului a murit din cauza hemoragiei externe

Cealaltă victimă a lui Othman, înregistrată la numărul 304, ucisă în scara blocului unde Raluca locuia cu chirie, a murit din cauza unei puternice hemoragii cauzate de cele două lovituri de cuțit care i-au țintit abdomenul și pieptul. ”Hemoragie externă, politraumatism agresiune”, este verdictul preliminar dat în cazul lui Dumitru Vasile, vecinul Ralucăi pe care secunda blestemată l-a scos în calea asasinului drogat plecat, chipurile, ”la cumpărături”. Firește, acestor concluzii preliminare li se vor adăuga și rezultatele testelor de laborator pentru efectuarea cărora au fost prelevate mai multe probe biologice (țesut, sânge, urină) care vor forma tabloul complet al cauzelor celor două morți brutale.

Autorul dublului asasinat, libianul Ahmed Othman, a intrat într-un program de dezintoxicare

Ahmed Othman, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat sub acuzația de  omor calificat deosebit de grav și închis, inițial, în Arestul Central al Poliției Capitalei. După doar câteva ore, din cauza stării de sănătate cauzată de consumul de droguri, libianul – care putea intra în sevraj -, a fost mutat la Spitalul Penitenciar Rahova pentru a intra într-un program de dezintoxicare. Surse apropiate anchetei spun că autorul dublului asasinat este fiul unui diplomat libian care și-ar fi încheiat misiunea în România și ar fi plecat deja pe continentul african.

Ad placeholder
După ce s-a spus că au divorțat, Reghe rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Alexa: "Nu mi-a plăcut..."
PARTENERI - GSP.RO
După ce s-a spus că au divorțat, Reghe rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Alexa: "Nu mi-a plăcut..."
Daciana Sârbu și-a pierdut toată averea. Ce a făcut soția lui Victor Ponta
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Daciana Sârbu și-a pierdut toată averea. Ce a făcut soția lui Victor Ponta
Horoscop 8 iulie 2020. Leii, cel mai probabil, vor ține în ei motivele de nemulțumire, dar nu e o alegere bună
HOROSCOP
Horoscop 8 iulie 2020. Leii, cel mai probabil, vor ține în ei motivele de nemulțumire, dar nu e o alegere bună
RECOMANDĂRI
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close