Mergi direct la conținut »
Liviu Dragnea, despre declarațiile lui Iohannis conform cărora PSD încearcă să boicoteze referendumul de pe 26 mai: "Un om care se scaldă în ridicol și penibil de mult timp"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Liviu Dragnea, despre declarațiile lui Iohannis conform cărora PSD încearcă să boicoteze referendumul de pe 26 mai: "Un om care se scaldă în ridicol și penibil de mult timp"

Liviu Dragnea, despre declarațiile lui Iohannis conform cărora PSD încearcă să boicoteze referendumul de pe 26 mai: „Un om care se scaldă în ridicol și penibil de mult timp”

Liviu Dragnea, a comentat, miercuri seară, la România TV, declarațiile făcute de președintele Klaus Iohannis care a afirmat astăzi că PSD încearcă să boicoteze acest referendum.

De Andreea Radu,

Liderul PSD a declarat că PSD-ul nu a boicotat „niciun referendumul, alții au boicotat referendumul” și l-a numit pe Iohannis „un om care se scaldă în ridicol și penibil de mult timp”.

În legătură cu condamnarea sa, Liviu Dragnea a declarat că el nu a fost condamnat pentru fraudă la referendum.

„Nu am falsificat niciun vot că nu aveam cum. Am fost condamnat pentru ceva ce nu există în codul penal”, a spus șeful PSD.

Liviu Dragnea a mai subliniat că schimbările în spațiul politic românesc la care a făcut președintele României referire astăzi sunt „visele lui Iohannis”.

„Eu îi spun lui Iohannis: Astea sunt visele lui. Că se schimbă ceva după alegeri. Eu îl asigur pe Iohannis că PSD-ul va fi aici. Și luni. Și marți. Și în luna decembrie când Iohannis va fi izgonit de la Cotroceni”, a mai spus liderul PSD.


VIDEO / Klaus Iohannis: PSD încearcă să boicoteze acest referendum. Nu va mai primi un premier


 

 

 

Close
Închide
  Close