De Tiberiu Bujdei,

„Comisia de recepție va fi prezentă în teren, astăzi și mâine, în vederea efectuării testelor și evaluărilor calitative și cantitative ale investiției, care vor fi validate în laboratoarele pentru stabilirea calității CESTRIN, atât pe DN18, cât și pentru varianta ocolitoare”, se arată în comunicatul prefecturii.

În document se menționează că șoseaua de centură va fi deschisă circulației în cursul săptămânii viitoare.

Au început în 2007 și ar fi trebuit finalizate în 2012

Lucrările la șoseaua de centură a municipiului Suceava în lungime de 12,43 kilometri au început în 2007 și ar fi trebuit să fie finalizate în 2012.

Termenele pentru finalizarea lucrării au fost prelungite, iar în septembrie 2014 contractul de execuţie cu constructorul a fost reziliat în condițiile în care fuseseră realizate 80 la sută din lucrări.

Autoritățile au scos la licitație pe tronsoane lucrările pentru finalizarea investiției, iar tronsonul 3 de circa 5,2 kilometri a fost dat în folosință în martie 2015.

Pentru celelalte două tronsoane s-au refăcut licitațiile de proiectare, iar apoi de execuție, astfel încât în urmă cu un an a fost desemnată o firmă care să finalizeze circa 15 la sută din lucrare. Potrivit Prefecturii Suceava, lucrările au fost finalizate și urmează să fie recepționate.

Citeşte şi:

Cel mai vechi monument istoric din Moldova, transformat în postament pentru un sistem audio. Din Obeliscul leilor răsună megafoanele

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu
GSP.RO

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală