MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2018 15:22

Mama asasinului jurnalistei bulgare rupe tăcerea. Ce i-a spus fiul ei despre oribila crimă

Distribuie

Mama principalului suspect în cazul crimei de la Ruse, de pe malul Dunării, Severin Krasimirov, a declarat pentru televiziunea bulgară Nova că fiul ei şi-a recunoscut vina, dar că nu-şi mai aminteşte ce s-a întâmplat pentru că, în momentul atacului, ar fi fost beat şi drogat. Femeia a dezvăluit că fiul ei are handicap și a urmat un tratament medicamentos, pe care însă l-ar fi oprit.

„El a mărturisit că a făcut-o cand era beat şi drogat. Mi-a spus că nu-și mai aminteste nimic și a început să plângă în fața mea. El nu este un om rău”, a spus Nadejda Krasimirova, potrivit Observator.tv.  În afară de Severin Krasimirov, femeiea mai are încă 7 copii.

Astăzi, magistraţii germani decis când îl extrădează în Bulgaria. Potrivit legii, asta ar trebui să se întâmple în maxim 40 de zile. Autorităţile bulgare au difuzat imagini care îl surprind pe Severin Nadejdov Krasimirov, în vârstă de 21 de ani, în timp ce fugea. Bărbatul este suspectat că a omorât-o pe jurnalista Victoria Marinova. Ba mai mult, presupusul asasin al jurnalistei a fugit în Germania prin România, imediat după comiterea crimei, anunţă Sotir Zazarow, procurorul general din Bulgaria.

Citește și

Respins de femeia pe care o iubea, un bărbat din Timișoara a făcut un gest care i-a adus DIICOT-ul pe cap

Citește mai multe despre Declarații pe Libertatea.

Comentarii