MENIU CAUTĂ
, de Alina Dan

Mama lui Ionuţ Anghel ÎŞI APĂRĂ FIUL RĂMAS ÎN VIAŢĂ | Iată CE SPUNE DESPRE ANDREI

Distribuie

Numeroase informaţii contradictorii au apărut în ultima perioadă atât cu privire la tragedia familiei Anghel, cât şi la anchetă, unele dintre acestea fiind infirmate chiar de către părinţii lui Ionuţ, în direct la emisiuni televizate sau pe pagina de Facebook.
Cea mai recentă dintre informaţii, potrivit căreia Andrei, afectat serios e moarte frăţiorului său, ar fi realizat un desen cel puţin bizar – al familiei sale, în care Ionuţ apare fără cap – a fost infirmată de Andreea Anghel. Aceasta a scris că „Andrei nu a facut niciun desen in legatura cu familia lui, si nici nu si-a desenat fratiorul fara cap si aberatii de genul adesta. Totul este o inventie”.
Potrivit celor mai recente informaţii, se pare că Ionuţ şi Andrei se aflau cu bunica lor în parc, iar la un moment dat  s-au îndepărtat de aceasta şi au fost atacaţi de câini.
Andrei, copilul de şase ani, a fost adus înapoi în parc de un străin, preluat de la un agent de pază care l-a găsit speriat şi dezorientat, căutându-şi bunica. Ionuţ, cel de patru ani, fusese deja ucis de câinii agresivi.
CITIŢI ŞI:
EXCLUSIV | Am aflat CINE E BĂRBATUL MISTERIOS, martor-cheie în cazul morţii lui Ionuţ Anghel
Cine e bărbatul care l-a dus pe Andrei la bunică?

Comentarii