MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Maria Grapini s-a lăudat singură pe Facebook. ”Mulțumim! Felicitări, Maria Grapini!”. Avalanșa de ironii de după mesaj

Distribuie

Maria Grapini s-a lăudat singură pe Facebook, iar postarea ei a atras valuri de ironii pe rețeaua de socializare. Europarlamentarul a postat sâmbătă pe pagina ei oficială un mesaj alăturat unei știri despre Liviu Dragnea, care vorbea despre sancționarea firmelor care vând produse de calitate inferioară față de corespondentele lor din UE. Maria Grapini a spus că ideea preluată de Dragnea îi aparține, așa că s-a felicitat singură: ”Mulțumim! Felicitări, Maria Grapini!” a scris ea.

Reacțiile internauților nu s-au lăsat mult așteptate, ajungându-se la un veritabil troll – sute de mesaje ironice, cu același conținut „Mulțumim, felicitări…” urmate de numele fiecăruia. Într-un final, Maria Grapini a vrut să închidă sursa de amuzament a utilizatorilor și a șters postarea.

Maria Grapini candidează pentru un nou mandat în Parlamentul European și a vrut să arate că una din ideile de campanie ale lui Dragnea îi aparține.

În recentele mitinguri electorale, Dragnea a spus că vom da o lege ca să pedepsim orice firmă nemernică care își permite să vândă produse care nu au aceeași calitate ca cele din Vest.

În avalanșa de ironii, unii internauți au remarcat în glumă că, dincolo de faptul că vorbește despre sine la persoana a treia și se felicită singură pentru ”realizări”, măcar a scris corect de data aceasta, folosind semnul exclamării și virgula acolo unde trebuie, relatează hotnews.ro.

La inițiativa doamnei Maria Grapini, s-a realizat o dezbatere pe dublul standard, la iniţiativa dumneaei s-a finalizat şi raportul care dă posibilitatea statelor membre să poată interveni cu autorităţile naţionale când identifică astfel de cazuri”, este un alt mesaj pe aceași temă, lansat de Maria Grapini.


Citește și: 

Liviu Dragnea, înfierat la Iași, a ținut discursuri în spatele ușilor închise. „Bine ai venit în Moldova, nimicule!”


 

Comentarii