MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2018 12:10 , de Raluca Diaconu

FOTO/ Mașină blocată în ape sub un pod din Timișoara. Inundații în tot județul Timiș după codul portocaliu de ploi

Distribuie

A plouat fără oprire în Timișoara și în mai multe localități din Timiș, după ce meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu. Pompierii au fost nevoiți să sară în ajutorul oamenilor pentru a goli străzile sau curțile de ape. Un șofer a rămas blocat cu mașina în balta adunată sub podul din Calea Șagului, în Timișoara.

Zeci de pompieri militari au fost nevoiți să intervină în urma ploilor de miercuri dimineață, după ce Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, pentru data de 16 mai, o avertizare nowcasting cod portocaliu de ploi abundente în judeţul Timiş.

De dimineață, salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș au intervenit pentru scoaterea unei mașini blocate sub podul din Calea Șagului, care se inundă la fiecare ploaie, dar și pentru a elibera străzile Calea Șagului, Alexandru Balaș, Dimineții, Lămâiței din Timișoara, strada Gării și strada Griviței din Buziaș, precum și str. Zefirului din Giroc. Și curțile oamenilor au fost inundate, intervenții având loc și în localitatea Chevereșu Mare.

Se intervine în continuare cu autospeciale se stingere cu apă şi spumă, motopompe şi electropompe.


Citește și: VIDEOREPORTAJ. Producătorii cu munca, samsarii cu profitul: Nu-mi permit să visez la o vacanță'


 

Loading...
Comentarii